Λες η τσάντα της να τρώει μπανάνες;

15:01 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις μία κοπέλα να κρατάει με χάρη την τσάντα της. Την προστατεύει σαν να είναι η ανεκτίμητης αξίας περιουσία της και αναρωτιέσαι αν η τσάντα της είναι αυθεντική. Διστάζεις, όμως, να πας κοντά και να την πιάσεις στα χέρια σου για να την επεξεργαστείς. Ο τρόπος για να δεις αν η τσάντα είναι αυθεντική είναι απλός, πέτα της μία μπανάνα και αν τρέξει να την πιάσει… Έχεις δίκιο είναι μαϊμού! Αν πάλι δε σου βρίσκεται μπανάνα μην πτοείσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου μάθουμε πώς να ξεχωρίζεις μια αυθεντική τσάντα από μία imitation.

Δε θα σου μιλήσουμε για τις τσάντες

που φαίνονται από τα 50 μέτρα πως είναι απομίμηση αλλά θα σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για όσες ξέρουν να το κρύβουν καλά.

Από που να ξεχωρίσεις την αυθεντική τσάντα;Ραφές: Οι ραφές αποτελούν το Α και το Ω για να διαπιστώσεις αν η τσάντα που κρατάς στα χέρια σου ή βλέπεις φορεμένη στην κυρία που περπατά δίπλα σου είναι αυθεντική ή ψεύτικη. Η αυθεντική τσάντα είναι καλοραμμένη (πολλές φορές στο χέρι) και φυσικά οι ραφές τις είναι ίσιες και ποτέ στραβές.Από το εσωτερικό της: Συνήθως στις απομιμήσεις υπάρχει μια φόδρα που δεν έχει καμία σχέση με αυτές που έχουν οι αυθεντικές (που τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει καν).Φερμουάρ: Τα φερμουάρ της αυθεντικής τσάντας είναι σωστά ραμμένα και φυσικά πολύ ανθεκτικά. Τις περισσότερες φορές έχουν και το διακριτικό μονόγραμμα της εταιρίας στο τελείωμα τους.Από τα δέρματα: Οι περισσότερες τσάντες γνωστών οίκων έχουν σε μερικά σημεία αυθεντικό δέρμα το οποίο με την πάροδο του χρόνου και με τη συχνή χρήση αλλάζει χρώμα και σκουραίνει. Αν, όμως, το δέρμα δεν είναι δέρμα και δεν σκουραίνει όσο και να τη φορέσεις να ξέρεις πως απλά μπορεί να σκαρφαλώσει και στα δέντρα για χάρη σου.Καρτελάκι γνησιότητας: Αν επενδύσεις ένα μισθό για μία τσάντα πίστεψε μας, θα έχει το όνομα σου. Θα περιέχει στο εσωτερικό της ειδικό καρτελάκι που θα δηλώνει πως είναι γνήσια και φυσικά θα έχει και service σε περίπτωση που σου χαλάσει.Το λογότυπο: Αν φυσικά το λογότυπο δεν είναι τελείως παραποιημένο και είναι ακριβώς σαν το αυθεντικό πρέπει να δεις αν βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τα υπόλοιπα ίδια λογότυπα που αναγράφονται στην τσάντα σου.Συμβουλή!

Ένας αξιόπιστος τρόπος για να καταλάβεις αν η τσάντα που κρατάει μία γυναίκα στο δρόμο είναι αυθεντική είναι απλά να εμπιστευτείς την κρίση σου. Τις περισσότερες φορές μια ακριβή, αυθεντική τσάντα, συνοδεύεται και ένα εξίσου ακριβό σύνολο ρούχων και παπουτσιών.

The post Λες η τσάντα της να τρώει μπανάνες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα