Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όσα αποκάλυψε ο δάσκαλος απ’ τις Άγριες Μέλισσες!

10:03 17/10/2019 - Πηγή: iPop

Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, τη συνέχεια της σειράς, αλλά και την αγάπη του με το θέατρο μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο δάσκαλος απ’ τις Άγριες Μέλισσες, στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε πως εκείνος ήταν ο πρώτος ηθοποιός από τους 600 που πέρασαν από το casting για τις «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζοντας:

Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις,

πιστεύω πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό. Με τη Μαρία Κίτσου, είχαμε αυτή τη σπίθα παρόλο που δεν γνωριζόμασταν από πριν

Όπως είπε, «μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου και μου έλεγε «γεια σας θα θέλαμε να σας δούμε για μια καθημερινή σειρά εποχής». Κι αυτό μου χτύπησε λίγο, λέω τώρα καθημερινό εποχής;».

Σχετικά με τον ρόλο του, ο τηλεοπτικός Λάμπρος είπε πως είναι ένας καταπιεσμένος χαρακτήρας και για αυτό είναι ένας ρόλος πρόκληση. «Η οικογένεια του, του έμαθε να μην αντιδρά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είπε πως ξενυχτάει κάθε μέρα διαβάζοντας τα σενάρια για να δει τι θα γίνει παρακάτω ενώ αποκάλυψε πως στη συνέχεια της σειράς ο Λάμπρος και η Ελένη θα ξεφύγουν πολλές φορές!

Ξενυχτάω μέχρι τις 5 το πρωί διαβάζοντας τα σενάρια για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Θα δώσω ένα φιλί με την Ελένη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Υπάρχουν σκηνές που μπορεί και οι δύο χαρακτήρες να ξεφύγουν πολλές φορές

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρθηκε στα προηγούμενα χρόνια της ζωής του, όπου δούλευε στα χωράφια για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Έχω μεγαλώσει σε αγροτική οικογένεια. Όποτε χρειαζόταν, έβοσκα γίδια και τυροκομούσα. Πριν πάω φαντάρος τραγουδούσα επαγγελματικά, άνοιγα το πρώτο πρόγραμμα στα μπουζούκια

Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε πως είναι μόνος του αυτή την περίοδο αφού δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να υποστηρίξει μία σχέση και δώσει την πρέπουσα σημασία, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για την τηλεοπτική συνύπαρξη και με την Κάτια Δανδουλάκη που σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της στη σειρά υποδυόμενη την Ανέτ.

Διάβασε ακόμα:

Όσα θες να ξέρεις για τον ρόλο της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Το άρθρο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όσα αποκάλυψε ο δάσκαλος απ’ τις Άγριες Μέλισσες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
γκοτζοπουλος οφθαλμιατρος, γκοτσοπουλος οφθαλμιατρος
Τυχαία Θέματα