Κόλπα που θα μειώσουν την όρεξη σου για φαγητό

14:31 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Το αιώνιο πρόβλημα ειδικά για όσους δεν μπορούν να μείνουν μακριά από λιχουδιές είναι το διαρκές τσιμπολόγημα το οποίο συνδέεται με την πείνα. Υπάρχουν, όμως, απλά κόλπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να μειώσεις την όρεξη σου για φαγητό. Σου έχουμε ξαναπεί και άλλα στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά είπαμε να σου φανερώσουμε ακόμα περισσότερα.

Τι θα σε βοηθήσει να μειώσεις την όρεξη σου για φαγητό;Χαλάρωσε: Το άγχος σου ανεβάζει τα επίπεδα κορτιζόλης του οργανισμού σου έτσι σε κάνουν να πεινάς συνεχώς και να λιγουρεύεσαι τα πάντα.Προτίμησε υγιεινές τροφές: Είναι καλύτερο να επιλέγεις
φρέσκα προϊόντα και όχι προτηγανισμένα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Δε σου το λέμε μόνο γιατί αυτά είναι πιο διαιτητικά, αλλά επειδή αυτά ανεβάζουν τα επίπεδα της γκρελίνης του οργανισμού σου με αποτέλεσμα να σου ανοίγει περισσότερο η όρεξη.Κοιμήσου καλά: Όταν ο οργανισμός δεν ξεκουράζεται, διαμαρτύρεται. Τότε αυξάνεται η όρεξη σου για φαγητό και καταναλώνεις μεγαλύτερες ποσότητες.Φάε αυτό που επιθυμείς μειώνοντας, όμως, την ποσότητα του: Μπορεί ας πούμε να λιγουρεύεσαι σοκολάτα. Αν προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τον εαυτό σου τρώγοντας ένα φρούτο το ποιο πιθανό είναι να μην το καταφέρεις και σε λίγη ώρα να ξαναζητάς τη σοκολάτα. Φάε, λοιπόν, αυτό που επιθυμείς αλλά αρκέσου σε μία μικρή ποσότητα που δε θα σου κάνει και τόσο μεγάλο κακό.

The post Κόλπα που θα μειώσουν την όρεξη σου για φαγητό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα