Κυδώνια με κόκκινο λάχανο: Απόλυτη νοστιμιά με αντιοξειδωτική δράση!

16:28 19/3/2021 - Πηγή: iPop

Μήπως έχεις φτάσει και εσύ στο σημείο να λες «Φτάνει πια, πόσο κρέας ακόμη θα φάω;!». Αν νιώθεις πως είσαι στο βήμα της αποτοξίνωσης και ψάχνεις να φτιάξεις ένα εβδομαδιαίο υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα, σου έχουμε τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό: Κυδώνια με κόκκινο λάχανο!

Πρέπει όμως να σε προειδοποιήσουμε ότι η γεύση του, θα σου αφήσει μια ξεχωριστή αίσθηση στον ουρανίσκο σου και καλό είναι να το συνοδεύσεις με κάτι ακόμη, διότι μόνο του θα σε χορτάσει μόνο για λίγο. 

Τα υλικά για τα κυδώνια με κόκκινο λάχανο:1/2 κόκκινο λάχανο1 ξερό κρεμμύδι1 κυδώνι
κομμένο σε μικρά κομμάτια30ml ελαιόλαδο100ml νερό Πώς θα το φτιάξεις;Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάχανο με όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε τρίβοντας το με τα δάχτυλα μας να μαραθεί. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το λάχανο με τη μαρινάδα του, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε απαλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και να πιεί τα υγρά του.Ρίχνουμε τα κυδώνια, ανακατεύουμε απαλά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για αλλα 10λεπτά. 

Καλή μας όρεξη!

Για περισσότερος συνταγές μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram dish_makers.

Η Μαρία Γριζά, με σπουδές στο τμήμα ψηφιακών μέσων και επικοινωνίας στην πανέμορφη Καστοριά, είναι από μικρή λάτρης του γέλιου και του καλού φαγητού. Είναι συνδημιουργός των dish_makers.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κυδώνια με κόκκινο λάχανο: Απόλυτη νοστιμιά με αντιοξειδωτική δράση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα