Το jacket που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου την Άνοιξη και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη

14:10 19/3/2021 - Πηγή: iPop

Jackets πολλά και σίγουρα την Άνοιξη κάνεις μια διαλογή σε αυτά που ήδη έχεις, όμως μην ξεχάσεις ότι το αμάνικο μπουφάν είναι must αυτή την εποχή.

Ένα από τα must items της Άνοιξης είναι το μπουφάν. Δεν γίνεται πλέον να φοράς το χειμωνιάτικο, χοντρό μπουφάν σου, ενώ το τζιν jacket σου μπορεί να σου φαίνεται ακόμα λεπτό. Το απόλυτο μπουφάν για την Άνοιξη, λοιπόν, δεν είναι άλλο από το αμάνικο jacket κι έχουμε όλους τους λόγους για να το φοράς αρκετά συχνά.

Το fashion

trend της φετινής Άνοιξης που θα αγαπήσεις

Το αμάνικο μπουφάν ή αλλιώς γιλέκο θα σε βολέψει ιδιαίτερα αυτή την εποχή του χρόνου, γιατί ταιριάζει με τα πάντα, μπορεί να έχει βέβαια και πιο αθλητικό στυλ, όμως θα σου προτείναμε να διαλέξεις ένα που θα φοριέται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σου τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα και το βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Borisovna (@annaaborisovna)

Μπορείς να το συνδυάσεις ιδανικά με:

Μπλούζα – χοντρή ή απλό T-shirt και τζιν Μπλούζα και παντελόνα/ φόρμα Πουκάμισο, δημιουργώντας ακόμα και layering για περισσότερο στυλ Φόρεμα Φούστα (και οτιδήποτε από πάνω) Με όλα σου τα παπούτσια (snikers, φλατ, με λίγο τακούνι, μποτάκια)

Αν είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσεις ένα αμάνικο μπουφάν, τότε προμηθεύσου ένα σε ουδέτερη απόχρωση που θα είναι διαχρονικό.

zara

Ωστόσο, αν έχεις ήδη ένα τέτοιο, τότε στην αγορά μπορείς να βρεις εντυπωσιακά jackets σε έντονα χρώματα, ακόμα και με σχέδια, πιο ιδιαίτερα, που θα κάνουν τις εμφανίσεις σου ξεχωριστές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANGO (@mango)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANGO (@mango)

Σκέψου πως πλέον δεν θα χρειάζεσαι να ψάχνεις πανωφόρι συνεχώς. Ακόμα κι αν δεν έχεις σκεφτεί, μπορείς να το φορέσεις τελευταία στιγμή και να ταιριάζει με το συνολικό σου outfit!

Ήρθε η ώρα να εξοπλιστείς με στυλ! Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη ντουλάπα σου την Άνοιξη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το jacket που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου την Άνοιξη και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα