Κουσκούς με πολύχρωμες πιπεριές!

14:21 4/9/2019 - Πηγή: iPop

Το κουσκούς είναι απ’ τα πιο εύκολα φαγητά που μπορείς να φτιάξεις. Είναι έτοιμο μέσα σε ελάχιστα λεπτά και μπορείς να το συνδυάσεις κυριολεκτικά μ’ ό,τι θέλεις. Σήμερα, κάνουμε μια χορτοφαγική συνταγή: Κουσκούς με πιπεριές!

Μπορείς να βάλεις πολύχρωμες πιπεριές για να βάλεις χρώμα στο πιάτο σου ή πιπεριές ενός χρώματος, ό,τι έχεις στο σπίτι. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις όσες παραλλαγές θέλεις στη συνταγή και να προσθέσεις κι άλλα λαχανικά ή και κρέας αν θέλεις.

Feel free να κάνεις τη συνταγή δική

σου! Εμείς σου δείχνουμε τη βασική συνταγή!

Τα υλικά για το κουσκούς με πολύχρωμες πιπεριές:1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, λιωμένη1/2 κόκκινο κρεμμύδι, λιωμένο3 μέτριες κόκκινες, πράσινες και κίτρινες ή πορτοκαλί πιπεριές (ή 3 πιπεριές ενός χρώματος)2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανηΑλατοπίπερο2/3 κούπας κουσκούςΠώς θα φτιάξεις το κουσκούς με πιπεριές;Zεσταίνουμε το λάδι σ’ ένα κατσαρολάκι σε μέτρια θερμοκρασία.Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συχνά, για περίπου 2 λεπτά.Προσθέτουμε 2/3 κούπας νερό, τις πιπεριές, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο μέχρι να πάρουν βράση.Μαγειρεύουμε μέχρι ν’ αρχίσουν να μαλακώνουν οι πιπεριές.Ρίχνουμε μέσα και το κουσκούς, σκεπάζουμε το σκεύος κι αποσύρουμε απ’ τη φωτιά.Αφήνουμε να μαγειρευτεί το κουσκούς για 7 λεπτά.Σερβίρουμε ζεστό το κουσκούς!Δες κι αυτή τη συνταγή με κουσκούς:

Η πιο δροσερή και γρήγορη σαλάτα με κουσκούς

Photo: Pixabay

Το άρθρο Κουσκούς με πολύχρωμες πιπεριές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα