Αυτό είναι το νέο app του Instagram που θέλεις να δοκιμάσεις!

10:29 4/9/2019 - Πηγή: iPop

Νέο app του Instagram διαβάζουμε και σκεφτόμαστε… κι άλλο app;;; Πόσα app μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε χώρο στο κινητό μας γιατί ίσως αξίζει. Άλλωστε αν δεν το δοκιμάσεις πώς θα ξέρεις;

Το νέο app του Instagram βρίσκεται στα σκαριά κι ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. Το αγαπημένο social media με τις φωτογραφίες (και όχι μόνο πλέον)

δουλεύει πάνω στο «Threads» , ένα νέο app για άμεσο, συνεχόμενο και οικείο sharing, όπως περιγράφεται. Δηλαδή; Θα είναι ένα ακόμη app που στέλνεις μηνύματα, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλεις; Και υπάρχει πραγματικά χώρος για ένα ακόμη messaging app;

Μπορεί να θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι μια ακόμη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ή να θεωρείς πως το Instagram λιγάκι το έχει παρακάνει τελευταία και δεν σε αδικούμε. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως το Facebook ετοιμάζει νέα messaging app για το Instagram το οποίο θα ονομάζεται «Threads».

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, το Thread χτίζεται για να γίνει αδερφάκι του Instagram και να επιτρέπει την άμεση και οικεία ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των στενών φίλων. Το app σε ενθαρρύνει να κοινοποιήσεις την τοποθεσία σου μόνιμα και αυτό είναι ένα από τα θέματα «ιδιωτικότητας» που θα πρέπει να ξεπεραστεί και ίσως συναντήσει προβλήματα στο διάβα του. Προσκαλεί παράλληλα, τους χρήστες να μοιράζονται την κατάσταση της μπαταρίας τους σε πραγματικό χρόνο (αυτό ίσως να είναι και χρήσιμο)!

Και φυσικά έρχεται με πακέτο με πολλές δυνατότητες και εργαλεία για επεξεργασία φωτογραφιών και video. Είπαμε… θα είναι το αδερφάκι του Instagram επομένως είναι λογικό.

Γιατί θέλει η εταιρία να φτιάξει άλλο ένα messaging app ενώ μια χαρά επικοινωνούμε και μοιραζόμαστε όλα αυτά που θέλουμε σε όσους το θέλουμε; Ίσως να θέλει να κυριαρχήσει και να ξεπεράσει κατά πολύ το Snapchat. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το πει, προς το παρόν τουλάχιστον!

Το σίγουρο είναι πως θα το ανοίξουμε και θα παίξουμε μαζί του. Το αν θα μας «κερδίσει» και θα μείνει θα το δείξει ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης:

Εσύ βάζεις σωστά τα hashtags στο Instagram;

Το άρθρο Αυτό είναι το νέο app του Instagram που θέλεις να δοκιμάσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα