Κόλπα για να μην «τρέχει» το μακιγιάζ σου!

09:00 27/3/2014 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα για μία γυναίκα από το να είναι έξω, βαμμένη, και κατά τη διάρκεια της εξόδου η μάσκαρα και το μολύβι ματιών να την εγκαταλείπουν! Εδώ θα βρείτε λοιπόν μικρά tips για να μάθετε πώς να κάνετε να μην «τρέχει» το μακιγιάζ σας!

Μην υπερβάλλετε στην ενυδάτωση των ματιών

Η υπερ-ενυδάτωση της περιοχής των ματιών είναι η κύρια ευθύνη που τα καλλυντικά σας αποχαιρετούν την σωστή τους θέση. Βάλτε μικρή ποσότητα ενυδατικής στην περιοχή γύρω από τα μάτια και πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ περιμένετε να απορροφηθεί!

Βάλτε
σκιά και κάτω από το μάτι

Υπάρχει μία σκιά, το λεγόμενο αστάρι, την οποία χρησιμοποιούμε σαν βάση για τις σκιές ή κι μόνη της ν δεν θέλουμε ν προσθέσουμε χρώμα στα μάτια. Αυτή τη σκιά λοιπόν μην την βάζετε μόνο στο καπάκι των ματιών αλλά και από κάτω.

Πείτε ναι στα αδιάβροχα προϊόντα!

Αδιάβροχες σκιές ματιών και μάσκαρες είναι σύμμαχοι μας. Προσοχή! Αυτό δεν λειτουργεί πολύ καλά αν έχετε λιπαρό δέρμα. Στην πραγματικότητα, τα έλαια στο δέρμα σας μπορεί να προκαλέσουν το σπάσιμο και την μετανάστευση του μακιγιάζ σας σε άλλες περιοχές του προσώπου σας. Σε αυτή την περίπτωση… κάντε το σταυρό σας!

Χρησιμοποιήστε πούδρα

Αφού έχετε εφαρμόσει το μακιγιάζ των ματιών σας, πηγαίνετε ακριβώς πάνω από την κορυφή και κάτω χείλη με λίγη καθαρή πούδρα.

The post Κόλπα για να μην «τρέχει» το μακιγιάζ σου! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα