Κόκκινη σκιά: Θα κυριαρχήσει τον Χειμώνα και μαθαίνουμε να τη βάζουμε

18:01 12/11/2019 - Πηγή: iPop

Ποτέ δεν φοβόμαστε να φορέσουμε ένα κόκκινο κραγιόν, αλλά τι γίνεται με την κόκκινη σκιά; Πιθανώς υπάρχει μια κόκκινη σκιά σε κάποια απ’ τις παλέτες σου, αλλά δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου γιατί πιστεύεις είτε ότι δεν θα σου ταιριάζει είτε ότι δεν θα καταφέρεις να την βάλεις και να φαίνεται όμορφο το αποτέλεσμα.

Όμως, η κόκκινη σκιά είναι trend και μπορείς να την βάλεις πολύ εύκολα, αρκεί να μάθεις μερικά tips από ειδικούς! Είτε βάλεις μια μικρή ποσότητα του χρώματος για να τονώσεις

τα μάτια σου είτε κάνεις ένα smokey eye με κόκκινη σκιά, σου έχουμε μερικά χρήσιμα tips για να τη βάλεις σωστά!

View this post on Instagram

▫️Close-up ▫️ Warm make-up . . . #warmmakeup #warmmakeuplook #redeyeshadow #orangeglitter #glamshadows #glammakeuplook #redeye #biccizfam

A post shared by Valentina Ragone (@valentina.ragone) on Nov 12, 2019 at 3:14am PST

Πώς να βάλεις την κόκκινη σκιάTip #1: Διάλεξε τη σωστή απόχρωση κόκκινου

Όπως και σε κάθε άλλο έγχρωμο προϊόν μακιγιάζ, έτσι και ο σωστός τόνος της κόκκινης σκιάς μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Πρώτα θα πρέπει να ελέγξεις τον τόνο του δέρματός σου. Εάν έχεις σκούρο δέρμα, δεν θα βάλεις ανοιχτόχρωμο κόκκινο, αλλά κάτι σε μπορντώ. Εάν έχεις μια μεσαία απόχρωση δέρματος μπορείς να δοκιμάσεις και τα πιο ανοιχτά κόκκινα, ενώ μην τολμήσεις και βάλεις μια πολύ σκούρη σκιά εάν το δέρμα σου είναι πολύ ανοιχτόχρωμο.

Tip #2: Μην τη βάλεις απευθείας πάνω στο δέρμα σου

Μόλις επιλέξεις την απόχρωση της σκιάς που σου ταιριάζει καλύτερα, ξεκίνα με το να εφαρμόσεις μια βάση. Πριν την εφαρμογή της σκιάς, θέλεις να κρύψεις κοκκινίλες κι άλλα σημάδια, οπότε μην ξεχάσεις το concealer και το foundation σου.

Στόχος είναι το δέρμα γύρω να είναι τέλειο ώστε να ξεχωρίσει η έντονη σκιά!

View this post on Instagram

a simple blend ✨ what would you call this look?

Keywords
Τυχαία Θέματα