Κλείσε εισιτήριο για την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

11:30 10/8/2019 - Πηγή: iPop

Η παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ήβη!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!». Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται

από μία απιστία.

Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!

Η παράσταση είναι μια σύγχρονη, φρέσκια κωμωδία με ανατροπές και συγκίνηση, ενώ καταπιάνεται και με τα εμπόδια που μπορεί ν’ αντέξει ένας έρωτας στην Ελλάδα του 2019. Εμείς είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης με τις δουλειές του στην τηλεόραση!

Μετά από 16 χρόνια, ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά ξανά σκηνοθετικά και σεναριακά την μοναδική Κατιάνα Μπαλανίκα και μαζί δημιουργούν την κωμωδία της χρονιάς.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:Αλεξάνδρα ΤαβουλάρηΜαριλού ΚατσαφάδουΑνθή ΣαββάκηΓιώργος ΣαββίδηςΓιάννης ΚουκουράκηςΠάνος ΝάτσηςΑπόστολος Ψαρρόςκαι η Κατιάνα ΜπαλανίκαInfo για την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη:

Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!

Πού; Θέατρο Ήβη

Πότε; Από 16 Οκτωβρίου

Εισιτήρια: Από 15 έως 23 ευρώ
Προπώληση: viva.gr

Το άρθρο Κλείσε εισιτήριο για την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα