Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2019)

09:12 10/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2019):Κριός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την  ημέρα σας εσείς

οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία,  θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια εξόρμηση η οποία εκτός από διασκεδαστικό θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Ταύρος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα φέρει τύχη στις οικονομικές σας υποθέσεις και θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Η καλή σας διάθεση και η αυτοπεποίθηση σας θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στην σεξουαλική σας ζωή.

Δίδυμοι

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας κάνει θετικούς και καλοπροαίρετους τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα γυναικείο πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να δείτε την θετική πλευρά των ανθρώπων γύρω σας.

Καρκίνος

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Η καλή σας ψυχολογία και ο θετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας είναι οι καλύτεροι βοηθοί.

Λέων

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την υγεία, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Η καλή σας ψυχολογία και ο θετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας είναι οι καλύτεροι βοηθοί.

Παρθένος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις σε αυτά, ενώ πολύ σημαντική θα είναι για εσάς και η βοήθεια ενός γυναικείου μέλους της οικογένειας σας.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες συζητήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας και θα δείξουν τον πληθωρικό σας χαρακτήρα. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια μικρή απόδραση με τους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Σε μεγάλα κέφια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Η χαρά σας θα είναι τόσομεγάλη και θέλετε να την μοιραστείτε με όλους τους αγαπημένους σας, γι’ αυτό και μια βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας είναι πολύ πιθανή.

Τοξότης

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας  και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δείξετε το μεγαλείο σας και το πόσο θετικοί άνθρωποι είστε. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την δύναμη να συγχωρέσετε ακόμα και αυτούς που ηθελημένα σας έχουν στεναχωρήσει.

Αιγόκερως

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας βοηθήσει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σας και να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας βοηθήσει να δείξετε την πιο χαρούμενη και επικοινωνιακή σας πλευρά, ενώ, το έξυπνο χιούμορ σας και η διάθεση σας για αυτοσαρκασμό, θα σας βοηθήσει να γίνετε εύκολα αποδεκτοί και ιδιαίτερα συμπαθείς στους νέους σας φίλους.

Ιχθείς

Την αποδοχή των άλλων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να δείξετε στους φίλους και στους συνεργάτες σας το καλό σας πρόσωπο. Άλλωστε, η αθωότητα σας και το γεγονός ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε κακία ότι και αν σας κάνουν και η δύναμη σας να συγχωρείτε χωρίς να κάνετε εξαιρέσεις, είναι από τα στοιχεία που σας έχουν δώσει τον τίτλο του καλού παιδιού.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1082019,