Κι επίσημα ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ | Το trailer της νέας του εκπομπής

10:45 30/8/2019 - Πηγή: iPop

ΕδώΣΚΑΪ | και καιρό φήμες ήθελαν τον Νίκο Μουτσινά να μετακομίζει απ’ το OPEN TV στον ΣΚΑΪ και τελικά αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν! Ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ κι επίσημα, με το κανάλι να κυκλοφορεί το πρώτο trailer της εκπομπής του!

To «Για την Παρέα» βαφτίστηκε σε… Καλό Μεσημεράκι, το όνομα στο Instagram account της εκπομπής άλλαξε, το trailer κυκλοφόρησε, και ο Νίκος Μουτσινάς είναι έτοιμος μετά τις διακοπές

του να μας λέει καθημερινά καλό μεσημεράκι!

Το «καλό μεσημεράκι» δεν επιλέχθηκε τυχαία: Ήταν μια ατάκα που έλεγε στους τηλεθεατές και το κοινό κι εκείνοι ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Τη συγκεκριμένη ατάκα την έλεγε ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά που έβλεπε μια σέξι τηλεοπτική εμφάνιση ή φωτογραφία να παίζει στις οθόνες του στούντιο.

Μ’ αυτή την εκπομπή εντάσσεται κι επίσημα πλέον ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ.

Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ τον ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον Νίκο Μουτσινά να εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα και κάθε φορά που πηγαίνει να μιλήσει, μια φωνή να τον διακόπτει λέγοντας «σσσςς, είναι μεσημέρι».

Στη συνέχεια, βγαίνει μια κάρτα που γράφει: «Καλό μεσημεράκι», εννοώντας φυσικά ότι αυτός θα είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής!

Ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ, το επίσημο trailer:

Τον Ιούνιο, μετά το κλείσιμο της εκπομπής στον «αέρα», ο Νίκος Μουτσινάς είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα για τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό:

Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!  Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα?

Δες και αυτό:

Συνατσάκη, Μουτσινάς, Παπαδημητρίου σου δίνουν λύσεις στα ερωτικά σου (video)

Το άρθρο Κι επίσημα ο Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ | Το trailer της νέας του εκπομπής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα