#fashionTALKS: Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε τη Μάρα Πέντζου, τη γυναίκα πίσω απ’ την Etoile Coral

20:46 28/11/2019 - Πηγή: iPop

Η Πόπη Τσαπανίδου λατρεύει να μας γνωρίζει γυναίκες που ξεχωρίζουν για το ταλέντο, τη δύναμη και το πείσμα τους. Ένα παράδειγμα τέτοιας γυναίκας είναι η Μάρα Πέντζου, η γυναίκα πίσω απ’ την Etoile Coral.

H Πόπη Τσαπανίδου πήγε στη Θεσσαλονίκη και συνάντησε τη Μάρα Πέντζου, τη σχεδιάστρια πίσω απ’ το brand Etoile Coral, το οποίο λατρεύουμε.

Η Μάρα Πέντζου

έχει καταφέρει με την Etoile Coral να στείλει τις δημιουργίες της που «μυρίζουν» Ελλάδα, σε μακρυνές γωνιές του κόσμου.

Η Μάρα αγαπούσε τη μόδα και το σχέδιο. Και αν άκουγε τους φόβους κάποιων ανθρώπων γύρω της, σήμερα δεν θα απολαμβάναμε να φοράμε τα υπέροχα ρούχα της!

Τα videos με ανθρώπους που μας δίνουν έμπνευση ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης.

Όπως εξομολογείται η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας στην Πόπη, όταν μοιράστηκε την ιδέα που είχε με τους ανθρώπους γύρω της, υπήρχαν πολλοί που την αποθάρρυναν γιατί φοβόντουσαν ότι θα αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες ως νέα επιχειρηματίας.

Όμως, η ίδια, παρά την κρίση, είχε αποφασίσει πως θα προσπαθήσει πολύ, θα πάρει το ρίσκο και πίστευε πως με πολλή δουλειά θα καταφέρει να επιτύχει αυτό που είχε φανταστεί. Η Μάρα Πέντζου παραδέχεται πως όταν μπήκε στην αγορά το 2015 η Etoile Coral, ήρθε αντιμέτωπη με προβλήματα και εκεί κατάλαβε πως κάποιοι απ’ τον περίγυρό της είχαν δίκιο σε όσα της έλεγαν.

Τελικά, όμως, με το πείσμα, την επιμονή και την υπομονή της κατάφερε να επιτύχει γι’ αυτό και λέει σε όλους πως πρέπει να κυνηγάνε τα όνειρά τους, παρά τα προβλήματα, και να αγωνίζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τι άλλο συζήτησε η γυναίκα πίσω απ’ την Etoile Coral με την Πόπη Τσαπανίδου; Δες στο video που ακολουθεί!

Δες ακόμα:

#mindTALKS: Βήμα-βήμα ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου | Video

Το άρθρο #fashionTALKS: Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε τη Μάρα Πέντζου, τη γυναίκα πίσω απ’ την Etoile Coral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα