Κάπως έτσι θα είναι η ζωή σου μετά τον κορονοϊό!

19:41 28/4/2020 - Πηγή: iPop

Έχεις φανταστεί πώς θα είναι η ζωή σου μετά τον κορονοϊό; Όταν θα έχει τελειώσει η καραντίνα και θα μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος χωρίς να στέλνεις SMS για να βγεις έξω; 

Η κατάσταση που βιώνουμε μόνο ρόδινη δεν είναι κι ούτε βέβαια θα είναι και μετά την καραντίνα. Το ότι θα μπορείς να κυκλοφορείς έξω και να πηγαίνεις στη δουλειά σου δεν σημαίνει πως θα έχεις τις ίδιες ανέσεις με πριν και πως θα συνεχίσεις τη ζωή σου από εκεί που τη σταμάτησες. Καλώς ή κακώς

ακόμα και μετά το πέρας του κορονοϊού, θα υπάρχει μια συνεχής αλλαγή, ενώ όλοι θα είναι στην τσίτα για πιθανά νέα κρούσματα ή μια εκ νέου έξαρση της πανδημίας.

Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει και τη δικιά σου ζωή και καθημερινότητα. Δυστυχώς, δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να επιστρέψεις σε αυτό που ήσουν πριν τον κορονοϊό. Ωστόσο, μπορείς να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος τόσο για σένα όσο και για τους γύρω σου, αλλά και να ελπίζεις πως η ζωή σου μετά τον κορονοϊό δε θα αλλάξει για τα καλά.

via GIPHY

Βέβαια, αυτό ίσως να μπορείς να το μάθεις και πιο νωρίς. Πώς; Φυσικά και με ένα πολύ γρήγορο και εύκολο τεστάκι που θα σου αποκαλύψεις πώς θα είναι η ζωή σου μετά τον κορονοϊό και κατά πόσο θα αλλάξει κάτι σε ακραίο σημείο. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε μόλις οχτώ ερωτήσεις σχετικά με το τι κάνεις στην καραντίνα σου -από το πώς περνάς τη μέρα σου μέχρι το αν γυμνάζεσαι που και που- αλλά και με βάση τα γούστα σου. Απλά κλικάρεις την φωτογραφία που προτιμάς κι όλα τα υπόλοιπα τα αφήνεις στο τεστάκι.

Αυτά τα ήξερες για τον κορονοϊό; 

Μόλις απαντήσεις και στην όγδοη και τελευταία ερώτηση θα σου εμφανιστεί η απάντηση. Καλά, μην απογοητευτείς αν δεν σου αρέσει, μπορεί να μην ισχύσει τελικά. Άλλωστε, αυτό είναι απλά ένα τεστ και μια ένδειξη, στο χέρι σου είναι το κατά πόσο θα αλλάξει η ζωή σου μετά την καραντίνα και την πανδημία του κορονοϊού!

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

Διάβασε ακόμα:

Εσύ ποιος θέλεις να είσαι μετά τον κορονοϊό; Είναι στον έλεγχό σου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Κάπως έτσι θα είναι η ζωή σου μετά τον κορονοϊό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα