MasterChef: Σε ποιον θα πάει η κάρτα ασυλίας; Οι 3 υποψήφιες για αποχώρηση & τα spoilers

10:54 5/5/2020 - Πηγή: iPop

Ένα επεισοδιακό επεισόδιο στο MasterChef την Δευτέρα. Η κάρτα ασυλίας που θέλουν όλοι και οι 3 υποψήφιες για αποχώρηση. Τι λένε τα spoilers;

Όλα ξεκίνησαν με το Mystery Box, όπου οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους φτιάχνοντας φρέσκα ζυμαρικά.

Δημήτρης, Μαρία, Σταυρής και Μάρλεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με το αποτέλεσμά τους και τους ζήτησαν να δοκιμάσουν τα πιάτα τους, όμως, η Μάρλεν ήταν εκείνη που τους εντυπωσίασε περισσότερο.

Έτσι, είχε το πλεονέκτημα στο Τεστ

Δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε, ενώ η ίδια επέλεξε να μην διαγωνιστεί, να μείνει στην ασφάλεια του εξώστη και να μην διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας.

Η Μάρλεν χρησιμοποίησε το πλεονέκτημά της έτσι ώστε να “πάρει εκδίκηση” απ’ όσους δεν συμπαθεί, κάτι το οποίο έδειξε ανοιχτά. Έδωσε τα πιο δύσκολα υλικά στον Τζον και τη Μαρία, με την οποία ήρθε σε ρήξη μπροστά στους κριτές.

Οι 5 αδικημένοι «MasterChefs» που δεν σήκωσαν το… τρόπαιο!

Όλοι προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους, ωστόσο, φυσικά δεν τα κατάφεραν όλοι. Οι 3 χειρότερες προσπάθειες ξεχώρισαν εύκολα γι’ αυτό και η παραγωγή δεν μας κράτησε αγωνία για το ποιες είναι οι υποψήφιες για αποχώρηση και μας τις έδωσε στο trailer: Κατερίνα, Ντέμη και Μαριάννα είχαν τις χειρότερες προσπάθειες και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Σύμφωνα με τα spoilers, η Κατερίνα είναι εκείνη που αποχωρεί και μάλιστα φτάνοντας στο τέλος με την Μαριάννα, η οποία θα την “διώξει”, κάτι το οποίο θα της προκαλέσει πολύ εκνευρισμό. Αν κρίνουμε απ’ το ότι τα spoilers ήταν σωστά για την αποχώρηση του Κώστα, αναμένουμε όντως να φύγει η Κατερίνα.

Ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας;

Σύμφωνα με τα σχόλια των κριτών, τα καλύτερα πιάτα είχαν ο Γιώργος, ο Δημήτρης, η Μαρία και ο Τζον, με τους δύο τελευταίους να αποδεικνύουν πως παρά το ότι η Μάρλεν προσπάθησε να τους δυσκολέψει, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τα spoilers, την κάρτα ασυλίας θα την πάρει άτομο που δεν την έχει ξανακερδίσει, κι ενώ ελπίζουμε να την πάρει ο Δημήτρης, οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο και το γλυκό του να την κερδίζουν!

Διάβασε ακόμα:

Νέα αλλαγή στις ημέρες προβολής του MasterChef

Το άρθρο MasterChef: Σε ποιον θα πάει η κάρτα ασυλίας; Οι 3 υποψήφιες για αποχώρηση & τα spoilers εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα