Κανόνες ομορφιάς που πρέπει ν’ ακολουθήσεις αν δεν θες να κλαις στα 30 σου!

19:46 6/12/2020 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες ομορφιάς που πρέπει ν’ ακολουθείς, ήδη απ’ τη δεκαετία των 20, ώστε να μπεις στη δεκαετία του 30 έτοιμη.

Και τι εννοούμε έτοιμη; Το πρόσωπό σου και το δέρμα σου να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο ταλαιπωρημένο, τα μαλλιά σου να είναι στη θέση τους και οι ρυτίδες κάτω απ’ τα μάτια σου απλά να αχνοφαίνονται (δεν το γλιτώνεις αυτό). Για να τα έχεις, όμως, όλα αυτά -όσο καλά κι αν είναι τα γονίδιά σου- θα πρέπει να έχεις βάλεις το χεράκι σου, να έχεις προνοήσει.

Ποιο είναι αυτοί οι κανόνες ομορφιάς;

«Όχι» στην ηλιοθεραπεία,
«ναι» στο αντηλιακό

Όσο κι αν επιθυμείς αυτό το μαύρο, χρυσαφί χρώμα στο δέρμα σου το Καλοκαίρι, η ηλιοθεραπεία είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στο δερματάκι σου. Γι’ αυτό μην κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο, ειδικά τις ώρες αιχμής. Πες ναι στο αντηλιακό! Όλες τις μέρες, όλες τις ώρες και όλο τον χρόνο, ακόμα και τον Χειμώνα. Είτε πηγαίνεις για μπάνιο είτε όχι! Καθώς ο ήλιος δημιουργεί σημάδια και ρυτίδες στο πρόσωπό σου, το αντηλιακό πρέπει να είναι ο καλύτερός σου φίλος!

Freepik Να αγαπάς το κραγιόν!

Να μη το φοβάσαι! Το κραγιόν φωτίζει το πρόσωπό σου, συμπληρώνει το στιλ σου και ενυδατώνει και τα χείλη σου! Ναι ακόμα και το κόκκινο, το ροζ ή το μωβ σου ταιριάζει!

Ξέπλυνε, Ενυδάτωσε, Επανέλαβε

Αυτό πρέπει να είναι το μότο σου, όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου σου. Πρέπει πάντα μα πάντα να ξεβάφεσαι, να χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα, ορό αλλά και κρέμα ματιών. Το δέρμα σου μετά από 10 χρόνια θα σε ευχαριστεί!

Pexels

Ο κανόνας των 60 δευτερολέπτων για το πρόσωπό σου!

Επένδυσε στην αποτρίχωση

Ήρθε η ώρα να πετάξεις το ξυραφάκι σου και να ξεκινήσεις μια μακροχρόνια θεραπεία όπως είναι το λέιζερ. Επίσης, το κερί μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη των τριχών και να αφήσει το δέρμα σου πιο μαλακό. Είναι σημαντικό να αρχίσεις να επενδύεις στην αποτρίχωση και σε μερικά χρονάκια θα έχεις ξεμπερδέψει!

Δεν είσαι δερματολόγος

Δεν μπορείς μετά το ντους να σπας κάθε σπυράκι και να σκαλίζεις το πρόσωπό σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αφήσεις ουλές και σημάδια. Κράτα τα χέρια σου μακριά απ’ το πρόσωπό σου ή κλείσε έναν καθαρισμό προσώπου στον δερματολόγο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κανόνες ομορφιάς που πρέπει ν’ ακολουθήσεις αν δεν θες να κλαις στα 30 σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα