Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Kiddle και γιατί μπορεί να σε γλιτώσει από το άγχος του διαδικτύου αν έχεις παιδιά

18:05 6/12/2020 - Πηγή: iPop

Όπως αλλάζουν οι εποχές έτσι αλλάζει και ο ρυθμός ανάπτυξης των παιδιών. Σε μία εποχή του διαδικτύου όπως είναι αυτή η οποία διανύουμε το Kiddle μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Πρόκειται για μία μηχανή αναζήτησης για παιδιά!

Kiddle: μία νέα μηχανή αναζήτησης

Ακριβώς όπως είναι το Google search έτσι είναι και το Kiddle. Με τον κορονοϊό τα δεδομένα έχουν αλλάξει, τα παιδιά κάνουν τηλεκπαίδευση και πλέον σε όποια ηλικία κι αν είναι, είτε για ψυχαγωγία είτε για μελέτη

ξέρουν πολύ καλά πως να χρησιμοποιήσουν το κινητό, το tablet ή ακόμα και τον υπολογιστή σου. Ο κόσμος του διαδικτύου όμως μπορεί να τα εκθέσει σε πληροφορίες και διαφημίσεις τις οποίες καλό είναι ένα παιδί να μην έχει πρόσβαση και αυτό φυσικά και σε αγχώνει. Αν τρέχεις, λοιπόν, κι εσύ πανικόβλητη πίσω από το παιδί σου όταν είναι στο διαδίκτυο το Kiddle θα σου λύσει τα χέρια!

Το Kiddle.co είναι μία ασφαλής μηχανή αναζήτησης διαδικτύου για παιδιά. Είναι ακόμα πιο συγκεκριμένα μια εικονογραφημένη μηχανή αναζήτησης με μεγάλη γραμματοσειρά, σχεδιασμένη ειδικά για παιδιά. Υποστηρίζεται από την Ασφαλή Αναζήτηση Google, ώστε να επιστρέφονται μόνο τα φιλικά προς την οικογένεια αποτελέσματα. Εάν εισαχθούν κάποιες “κακές” λέξεις, λαμβάνεται το “Ωχ, δοκιμάστε ξανά!” ως απάντηση!

Ωστόσο, πριν το χρησιμοποιήσει το παιδί σου κάνε και μία δοκιμή εσύ ώστε να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το πως λειτουργεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι είναι η μηχανή αναζήτησης Kiddle και γιατί μπορεί να σε γλιτώσει από το άγχος του διαδικτύου αν έχεις παιδιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα