Κάνε τον σκύλο σου να μην γαβγίζει!

15:32 30/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα σκυλάκια, είναι λογικό να γαβγίσουν. Ναι οκ είναι καλό να γαβγίζει γιατί έτσι σου μιλάει και σε προστατεύει, αλλά τι γίνεται αν δεν σταματά ποτέ; Εκτός ότι αρχίζει να ενοχλεί εσένα μπορεί να ενοχλήσει και τους γείτονες σου. Και για να λέμε και την αλήθεια μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό!

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να μην γαβγίζει;Μην γαβγίζεις και εσύ! Όχι κυριολεκτικά αλλά όταν γαβγίζει ο σκύλος και του φωνάζεις να σταματήσει είναι σαν να του γαβγίζεις και εσύ. Μπορείς απλά να τον αγνοήσεις και να μην τον κοιτάς.Μετά
από κάποια φάση θα σταματήσει να το κάνει.Διοχέτευσε την ενέργεια του σκύλου σε παραγωγικές απασχολήσεις. Μερικές φορές οι σκύλοι γαβγίζουν γιατί έχουν συσσωρευμένη ενέργεια και δεν έχουν που να την διοχετεύσουν. Κράτησε τον απασχολημένο με παιχνίδια ή με μεγαλύτερες βόλτες ώστε να καταναλώνει ενέργεια.Ξεγέλασε τον! Παρατήρησε τα πράγματα που κάνουν το σκύλο σου να γαβγίζουν. Μόλις καταλάβεις τι είναι αυτό που τον προκαλεί κάθε φορά που το βλέπει, ¨ξεγέλασε» τον με μια λιχουδιά. Αυτό θέλει χρόνο αλλά θα έχει αποτέλεσμα.Μάθε την εντολή «ήσυχος». Όταν αρχίσει ο σκύλος να γαβγίζει, πες του «ήσυχος» και βάλε του μια λιχουδιά στη μύτη. Σε λίγο καιρό θα μάθει την εντολή.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Κάνε τον σκύλο σου να μην γαβγίζει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα