Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/11/2014)

09:33 30/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αποφύγετε για σήμερα να προγραμματίσετε δραστηριότητες που απαιτούν σωματική ένταση, όπως γυμναστική ή μακρινούς περιπάτους, για παράδειγμα, είναι καλύτερα να προτιμήσετε την ξεκούραση. Θα έχετε έντονη διαίσθηση και δημιουργική φαντασία που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε λύσεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζεται εσείς ή κοντινά σας άτομα. Επίσης είναι σε πολύ πιθανό να σκεφτείτε μια ιδέα που θα είναι πολύ σημαντικό να υλοποιηθεί και θα αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ταύρος

Ίσως σήμερα έχετε κάποια ανησυχία για την ποιότητα των σχέσεών σας, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με

πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην ανησυχείτε ειδικά με τον σύντροφό σας, επειδή πιστεύει σε σας και στις καλές σας προθέσεις. Θα ήταν καλό να βρεθείτε ή να επικοινωνήσετε με κάποιους συνεργάτες σας και να διορθώσετε τα όποια προβλήματα προέκυψαν αυτό το διάστημα. Είναι ευκαιρία να προετοιμάσετε το έδαφος για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δίδυμοι

Θα έχετε έντονη την διαίσθηση και το πιθανότερο είναι η εσωτερική φωνή σας να επιμένει πάνω σε κάτι, το καλύτερο θα ήταν να ακολουθήσετε τις οδηγίες της. Όσοι έχετε κάποιες ευαισθησίες ή πάσχετε από χρόνιες ασθένειες, θα μπορείτε ενστικτωδώς να αντιληφθείτε κάποια πράγματα ώστε να τα αποφύγετε και να μην έχετε επιδείνωση της κατάστασής σας. Προς το τέλος της ημέρας μάλλον θα ακούσετε μια είδηση που θα σας αφορά και θα ήταν καλό να την προσέξετε.

Καρκίνος

Τίποτα δεν είναι αδύνατο για σας και δεν χρειάζεται να παλέψετε για να το αποκτήσετε αρκεί να προσπαθήσετε να έχετε με το μέρος σας τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Μέχρι το βράδυ θα νοιώθετε κάπως εξαντλημένοι και οκνηροί, θα ήταν καλό να αφήσετε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί, αφού το έχετε ανάγκη. Συναισθηματικά νοιώθετε κάποια έλλειψη, πράγμα που μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας.

Λέων

Το πρωί θα έχετε διάθεση για αναψυχή, κατά την διάρκεια ώρα της ημέρας θα νοιώσετε την ανάγκη για να αναπαυθείτε και πιθανόν να μείνετε στο σπίτι σας όπου θα βρείτε και την ευκαιρία για μια εσωτερική εργασία με τον εαυτό σας. Θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε μια ατμόσφαιρα αρμονική και γαλήνια για να μπορείτε να δημιουργείται και να είστε παραγωγικοί. Θα θέλετε να αναζητήσετε την αρμονία των συναισθημάτων σας για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Σήμερα δεν πρέπει να καταφύγετε στην ορθολογική σας σκέψη αλλά στην διαίσθησή σας, αυτή θα σας καθοδηγήσει πολύ πιο εύστοχα και θα δείτε σε βάθος την κατάσταση. Δώστε μεγάλη σημασία σ’ αυτό για να μπορέσετε να βρείτε την λύση που αναζητάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους ομαλοποιούνται, μην αποφύγετε κάποια πρόσκληση για μία συνάντηση, η συζήτηση που θα κάνετε με το άτομο αυτό θα είναι αμοιβαία επωφελής.

Ζυγός

Η ημέρα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας και να αναπτύξετε σε υψηλό επίπεδο την διαίσθησή σας. Μη ασχολείστε με οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα που σας προκαλούν ανησυχία . Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί και αναζητάτε τον ρομαντισμό και την αισθησιακή ατμόσφαιρα γύρω σας. Πιθανόν να δεχτείτε μια πρόσκληση για κάποια κοινωνική εκδήλωση, μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να την αποδεχθείτε.

Σκορπιός

Θα πρέπει να περιορίσετε τις πολλές κοινωνικές επαφές που σας αποπροσανατολίζουν και κάθε εξωτερικό παράγοντα που λειτουργεί ανασταλτικά πάνω σας. Ακούστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε τις άγνωστες ανάγκες σας. Το πιθανότερο είναι να φοβόσαστε μια εξομολόγηση προς τον εαυτό σας, για παράδειγμα, δεν θέλετε να παραδεχθείτε κάποιες κρυφές φιλοδοξίες σας ή κάποιους βαθιά ριζωμένους φόβους σας, τολμήστε το και θα νοιώσετε καλύτερα και πιο δυνατοί.

Τοξότης

Σήμερα νοιώθετε μια ανησυχία που προκύπτει από την διαφορά μεταξύ του εσωτερικού σας κόσμου και της πραγματικότητας. Είστε αρκετά θαρραλέα άτομα και μπορείτε άνετα να ρίξετε μια ματιά μέσα σας για να κατανοήσετε τα συναισθήματα σας και να ανακαλύψετε πράγματα που ούτε καν υποπτευόσαστε πόσο βαθιά κρυμμένα ήταν και θα μπορούσατε να τα κάνετε πραγματικότητα. Είτε αυτά είναι επιθυμίες ή φιλοδοξίες.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε, να φανταστείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι η εσωτερική ισορροπία . Έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ρεαλισμό και την ωριμότητα να ερμηνεύσετε τα γεγονότα με αντικειμενικότητα, χωρίς αυτό να σας θλίβει ή να σας φοβίζει. Οι σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καλυτερεύουν και κάποιοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τις ιδέες σας.

Υδροχόος

Έχετε έντονα προαισθήματα σήμερα, που σας προκαλούν έμμονες ιδέες και εικόνες. Δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε με την λογική, επειδή επηρεάζεστε από την παιχνιδιάρικη φαντασία σας. Αν δεν μπορείτε να καταπολεμήσετε αυτή την κατάσταση, τουλάχιστον προσπαθήστε να δημιουργήσετε αισιόδοξες εικόνες στο μυαλό σας. Δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί σήμερα και θα ήταν καλύτερα να μην εμπλακείτε σε αναλυτικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

Ιχθείς

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχετε κάποια υπνηλία, ή θα δίνετε την εντύπωση ότι είστε αφηρημένοι, ή θα έχετε ένα μυστηριώδες ή ονειρικό ύφος. Αυτή η κατάστασή σας όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, αντιθέτως, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τα πάντα πολύ καλά. Θα έχετε την διαίσθησή σας πολύ αναπτυγμένη και θα είστε σε θέση να προβλέψετε καταστάσεις και να λάβετε τα μέτρα σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα