Ανοίγει νωρίτερα το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

15:07 27/5/2020 - Πηγή: iPop

Νωρίτερα απ’ τον αρχικό προγραμματισμό ανοίγει το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για τις διεθνείς πτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πρόκειται να ανοίξει στις 15 Ιουνίου για διεθνείς πτήσεις, δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα

από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από αίτημα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Έκανα δεκτό το αίτημα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, κατ’ εξαίρεση να ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό από τις 15 Ιουνίου και όχι από την 1η Ιουλίου

Αυτό σημαίνει πως το άνοιγμα του «Μακεδονία» θα γίνει την ίδια μέρα που θα ανοίξει και το «Ελ.Βενιζέλος» και όχι την 1η Ιουλίου, που ισχύει για όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Ποιες πτήσεις θα κάνει η Aegean απ’ το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

Την ίδια στιγμή, η Aegean ανακοίνωσε ότι από τις 15 Ιουνίου προχωρά την επανέναρξη των απευθείας δρομολόγιών της, από και προς τη Θεσσαλονίκη με βασικούς προορισμούς εξωτερικού και υπό την αίρεση των επιδημιολογικών χαρακτηριστικών των χωρών.

Συγκεκριμένα ξεκινούν, οι απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ, τη Στουτγάρδη και τη Λάρνακα. Ενώ, μόλις ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές των δύο χωρών και η άρση των περιορισμών πρόσβασης στο Ισραήλ, θα ξεκινήσουν και οι απευθείας πτήσεις προς το Τελ Αβίβ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διαβάστε ακόμα:

Το σχέδιο για τον τουρισμό: Πώς θα έρχονται οι τουρίστες, πώς θα ελέγχονται

Το άρθρο Ανοίγει νωρίτερα το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα