Το τεστ με τους γρίφους που θα σε τρελάνει

19:07 30/1/2020 - Πηγή: iPop

Μπορείς να σκεφτείς έξω απ΄το κουτί; Μπορείς να παίξεις με τις λέξεις, τα γράμματα και το νόημα πίσω απ’ αυτά; Αν είσαι ναι, τότε αυτό το τεστ με γρίφους φτιάχτηκε για σένα.

Είναι challenging, είναι γρήγορο, έξυπνο και θα βάλει το μυαλό σου να δουλέψει. Είναι στα αγγλικά, αλλά εάν γνωρίζεις έστω και τα βασικά αγγλικά, μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Στόχος σου είναι να λύσεις 10 “γρίφους” που έχουν να κάνουν κυρίως με τις λέξεις, όπως “Έχω ένα γράμμα, αλλά το όνομά μου έχει 8 γράμματα. Τι είμαι;”. Εάν σου αρέσουν τέτοιου είδους

γρίφοι, απλά θα απολαύσεις το τεστ!

Το τεστ με γρίφους:

Τι μπορείς άλλο μπορείς να κάνεις, όμως, για να ακονίσεις το μυαλό σου;

Εάν θέλεις να κάνεις το μυαλό σου ξυράφι, το να λύνεις γρίφους δεν είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείς να το καταφέρεις!

Παρακάτω θα δεις πώς αλλιώς μπορείς να εξασκήσεις το μυαλό σου, γιατί, όπως και το σώμα, έτσι και το μυαλό χρειάζεται τη γυμναστική του!

Εξάσκησε τη δημιουργικότητα σου: Πώς θα το κάνεις; Ο τρόπος είναι απλός! Θα σταματήσεις να επαναπαύεσαι και θα ψάχνεις δημιουργικές ασχολίες. Μπορείς να αρχίσεις τις χειροτεχνίες ή ακόμα και να παίζεις παιχνίδια.Παίξε με την μνήμη σου: Σκέψου το παρελθόν μίλησε με φίλους και προσπάθησε να θυμηθείς λεπτομέρειες που έχεις ξεχάσει. Φυσικά μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ λογικό με την πάροδο των χρόνων να αφήνεις μερικά πράγματα πίσω. Μπορείς επίσης να βρεις πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια μνήμης που θα σε διασκεδάσουν και θα εξασκήσουν παράλληλα τη μνήμη σου.Γυμνάσου: Η γυμναστική είναι ένας πολύ απλός και παράλληλα δραστικός τρόπος να ακονίσεις το μυαλό σου είναι να ξεκινήσεις τη γυμναστική. Χωρίς καν να το καταλάβεις, θα δεις αποτελέσματα και μάλιστα πιο άμεσα απ΄όσα φαντάζεσαι. Συν τοις άλλοις, θα αποκτήσεις και ένα γυμνασμένο κορμί!Κάνε κι ένα ακόμα τεστ με γρίφους:

Γρίφοι απ’ το 1955 παίζουν με το μυαλό σου!

Το άρθρο Το τεστ με τους γρίφους που θα σε τρελάνει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το τεστ με τους γρίφους που θα σε τρελάνει,