«Ήμουν η άσχημη αδερφή της Gigi»: Η Bella Hadid μιλά για πρώτη φορά για τις πλαστικές της επεμβάσεις και για τις ανασφάλειες που απέκτησε

17:49 16/3/2022 - Πηγή: iPop

Αν νόμιζες ότι η ζωή ενός super model είναι εύκολη, η Bella Hadid είναι ζωντανή απόδειξη ότι μία όμορφη εμφάνιση δεν σημαίνει απαραίτητα κι ένας υγιής εσωτερικός κόσμος. Το μοντέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη της με τη νόσο του Lymes, την κατάθλιψή της και το ιστορικό των χειριστικών της σχέσεων, ενώ πρόσφατα άνοιξε την καρδιά της για άλλη μία φορά και μίλησε για τα συναισθήματά

της καθώς μεγάλωνε με την αδερφή της Gigi Hadid.

Το μοντέλο της Victoria Secret, που κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της αμερικανικής Vogue, μίλησε ειλικρινά για την ανασφάλεια που αισθάνεται με το σώμα της, καθώς και για το πώς έμοιαζε ως έφηβη. «Ήμουν η πιο άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Δεν ήμουν τόσο cool όσο η Gigi, ούτε τόσο εξωστρεφής», είπε. «Αυτό έλεγαν στην πραγματικότητα οι άνθρωποι για μένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Σταμάτησα να πίνω γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»: Η Bella Hadid μοιράζεται την δική της αλήθεια και μιλά για τις μάχες της με το αλκοόλ

Τα συναισθήματα της Bella Hadid και οι ανασφάλειες που την οδήγησαν στην πλαστική επέμβαση

Η 25χρονη αποκάλυψε ότι τα σχόλια επηρέασαν την αυτοεκτίμησή της και πίστευε ότι ήταν αλήθεια: «Δυστυχώς, όταν σου λένε τα ίδια πράγματα τόσες πολλές φορές, απλά έρχεται η στιγμή που το πιστεύεις».

Οι ανασφάλειές της την οδήγησαν να κάνει επέμβαση στη μύτη της στα 14α της χρόνια, αν και τώρα εύχεται να είχε «κρατήσει τη μύτη των προγόνων της. Νομίζω απλά ότι θα είχα μεγαλώσει με αυτήν και θα την είχα αγαπήσει», πρόσθεσε.

Οι αδερφές Hadid ποζάρουν γυμνές στον κήπο της Εδέμ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η Bella συνέχισε σημειώνοντας ότι η κριτική για την εμφάνισή της την έκανε να νιώθει ότι δεν άξιζε να θεωρείται super model.  

«Πάντα αναρωτιέμαι πώς ένα παιδί με απίστευτες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, θέματα με την εικόνα του σώματος, θέματα διατροφής, που δεν αντέχει να το αγγίζουν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχος – τι πήγαινα να κάνω εγώ σ’ αυτόν τον χώρο; Ο καιρός πέρασε και έγινα καλή ηθοποιός. Φορούσα το χαμογελαστό μου προσωπείο ή το δυναμικό. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος μπορεί να πει τα πάντα για το πώς είμαι, το πώς μιλάω, το πώς φέρομαι. Αλλά σε επτά χρόνια, δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν άργησα στη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε δουλεύω σαν το σκυλί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Ωστόσο, όσον αφορά τις άλλες αισθητικές επεμβάσεις, η Bella αποκάλυψε στη Vogue ότι δεν έχει κάνει ποτέ filler. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω αλλάξει πλήρως το πρόσωπό μου εξαιτίας μιας φωτογραφίας μου ως έφηβη που έμοιαζα πρησμένη», είπε.

«Ήμουν μόνιμα σε βασανιστικό ψυχικό και σωματικό πόνο»: Η Bella Hadid μιλά ανοιχτά για τους «εξουθενωτικούς» αγώνες για την ψυχική της υγεία

«Είμαι σίγουρη ότι δεν φαίνεσαι όπως τώρα στα 13 σου, σωστά; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ filler. Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό, αλλά δεν είναι για μένα. Όποιος πιστεύει ότι έχω «σηκώσει» τα μάτια μου ή όπως αλλιώς λέγεται, είναι απλά ταινία προσώπου! Το πιο παλιό κόλπο που υπάρχει!», συμπλήρωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ήμουν η άσχημη αδερφή της Gigi»: Η Bella Hadid μιλά για πρώτη φορά για τις πλαστικές της επεμβάσεις και για τις ανασφάλειες που απέκτησε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήμουν, Gigi, Bella Hadid,imoun, Gigi, Bella Hadid