Ηλιάνα Παπαγεωργίου και SNIK είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν | Photos

14:13 13/11/2019 - Πηγή: iPop
| Photos

Μια σχέση που προκάλεσε πολλά σχόλια κι αντιδράσεις κι ακόμη απασχολεί τα Μέσα. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και SNIK έχουν κλείσει τα μάτια και τα αυτιά τους σε όσα λέγονται και ζουν τον έρωτά τους. Και καλά κάνουν θα σχολιάσουμε εμείς. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και SNIK είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Και γιατί άλλωστε να το κρύψουν; Περνούν πολύ χρόνο μαζί, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια, αγαπούν ο ένας την παρέα του άλλου, μαζί νιώθουν πιο ευτυχισμένοι και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον.

Μάλιστα, ο SNIK την ακολούθησε στο Μιλάνο για τα γυρίσματα του GNTM και μαζί δημιουργούν γλυκές αναμνήσεις κι εκτός… συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κριτές του GNTM ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα του ημιτελικού (πιθανότατα) και φυσικά, ο γνωστός ράπερ ακολούθησε την αγαπημένη του!

Το ζευγάρι είναι μερικούς μήνες μαζί, είναι full in love και μάλιστα, φήμες αναφέρουν πως ο SNIK έχει μετακομίσει σπίτι της. Και μπορεί αρκετοί να σχολίασαν αυτή τη σχέση αρνητικά και να έκριναν με βάση την εμφάνιση του ράπερ και το κατά πόσο σοβαρή είναι αυτή η σχέση ή όχι… αλλά το ζευγάρι φροντίζει να κλείνει τα αυτιά του (και καλά κάνει) και να ζει ατό που έχει τώρα. Το πόσο δυνατό είναι εκείνοι το γνωρίζουν κι εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί, είναι δεν είναι ερωτευμένοι, θα παντρευτούν ή όχι, συγκατοικούν ή όχι… εσένα γιατί σε ενδιαφέρει;

Η Ηλιάνα όπως αποκάλυψε και η Έλενα Χριστοπούλου μπήκε στο κλαμπ των ερωτευμένων, είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Αυτό δείχνουν και οι φωτογραφίες ενός περιοδικού που τους απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο μαζί την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση.

Αγκαλιές, χαμόγελα, φιλιά… όπως κάνουν τα ζευγάρια βρε παιδιά… Κι εμείς αυτό το ζευγάρι πολύ το χαιρόμαστε. Για όλα τα υπόλοιπα, για το κατά πόσο ταιριάζουν ή όχι, δεν μας πέφτει λόγος.

Διαβάστε επίσης:

Το ξέρατε ότι η Ηλιάνα απαγορεύεται να έχει σχέση με τον Snik;

Το άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και SNIK είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα