iPhone 14: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Apple – Πώς θα μοιάζει

17:08 20/3/2022 - Πηγή: iPop

Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς iPhone 14, οι φήμες και οι εικασίες σχετικά με τις προδιαγραφές και την εμφάνιση των συσκευών έχουν αυξηθεί. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, η σειρά iPhone 14 θα έχει τέσσερις παραλλαγές, αλλά δεν θα περιλαμβάνει μια μικρή έκδοση αυτή τη φορά. Αντί για το iPhone 14 Mini, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο Max. Αυτή τη φορά, η Apple αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικά chipset.

iPhone SE 3: Το νέο και οικονομικότερο κινητό της Apple – Ποια είναι η τιμή και τα χαρακτηριστικά του;

iPhone 14: Όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει έως τώρα

Η πιο πρόσφατη διαρροή αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τον σχεδιασμό του iPhone 14 Pro. Οι αποδόσεις CAD του iPhone 14 Pro έχουν ληφθεί από την 91Mobiles. Σύμφωνα με τα renders, η Apple θα αφαιρέσει την εγκοπή notch από το iPhone 14 Pro. Το τηλέφωνο μάλλον θα έχει δύο εγκοπές (pill & hole-punch σχεδιασμό) που θα φιλοξενούν την κάμερα και το Face ID. Η οθόνη θα έχει απίστευτα μικρά πλαίσια που πιστεύεται ότι είναι συμμετρικά. Το κουμπί λειτουργίας θα βρίσκεται στα δεξιά, ενώ τα χειριστήρια έντασης ήχου και η θήκη SIM θα βρίσκονται στα αριστερά. Στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει η μάσκα των ηχείων, ένα μικρόφωνο και μια θύρα φόρτισης.

Προχωρώντας στον πίσω πίνακα, το iPhone 14 Pro έχει σχεδιασμό που είναι συγκρίσιμο με το iPhone 13 Pro. Η τεράστια μονάδα κάμερας είναι ορατή με τρεις τεράστιους αισθητήρες κάμερας, έναν φακό LED, ένα μικρόφωνο και έναν αισθητήρα LiDAR. Σύμφωνα με τα renders, το iPhone 14 διαθέτει εγκοπές κεραίας 5G τριγύρω.

Όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης, το iPhone 14 Pro θα διατηρήσει την ίδια οθόνη OLED 6,1 ιντσών με το iPhone 13 Pro. Πιστεύεται επίσης ότι τροφοδοτείται από το chipset A16 Bionic, το οποίο θα συνδυαστεί με έως και 4 GB μνήμης RAM.

Το iPhone 14 δεν αναμένεται να υποστεί ουσιαστικές αλλαγές σχεδιασμού. Θα έχει την ίδια επίπεδη εμφάνιση με το iPhone 12. Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 14 θα έχει κουμπί σίγασης και χειριστήρια έντασης στα πλαϊνά, παρόμοια με το iPhone 4. Τα πλαϊνά του iPhone 14 ενδέχεται να αποτελούνται από τιτάνιο , ενώ το πίσω πάνελ πιστεύεται ότι έχει επιφάνεια που μοιάζει με σατέν.

Σύμφωνα με αναφορές, οι κάμερες του iPhone 14 δεν θα προεξέχουν από το πίσω πάνελ, αλλά θα κάθονται επίπεδες. Είναι επίσης πιθανό να καταργήσει την εγκοπή της οθόνης.

Το iPhone 14 υποτίθεται ότι θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Ωστόσο, σύμφωνα με μια έκθεση της Elec, μία από τις τέσσερις εκδόσεις του iPhone 14 θα περιλαμβάνει οθόνη LTPS. Αυτό σημαίνει ότι το βασικό μοντέλο μπορεί να μην έχει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης και θα συνεχίσει με την κανονική οθόνη 60Hz.

Όσον αφορά τις κάμερες, το iPhone 14 είναι απίθανο να λάβει βελτιώσεις, καθώς αναμένεται να διατηρήσει τους ίδιους αισθητήρες κάμερας 12 megapixel που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενα μοντέλα iPhone όπως το iPhone 11, το iPhone 12 και το iPhone 13.

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά iPhone 14, ωστόσο, με βάση τις ιστορικές τάσεις, το iPhone 14 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το νέο update του iOS δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε στην πανδημία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο iPhone 14: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Apple – Πώς θα μοιάζει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Phone 14, Διέρρευσαν, Apple – Πώς,Phone 14, dierrefsan, Apple – pos