Ξανά στα λευκά η Αττική: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα Κυριακή 20/03 – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

11:45 20/3/2022 - Πηγή: iPop

Πολλοί ισχυροί άνεμοι, καταιγίδες, χιόνια και πολικές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα στην χώρα ενώ στην Αττική έχει ξεκινήσει να χιονίζει από το βράδυ του Σαββάτου (19/03) μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας. Πολλές περιοχές στα βόρεια έχουν ντυθεί στα λευκά ενώ χιόνισε και σε περιοχές όπως Ζωγράφου, Γκύζη, Γαλάτσι, και Ψυχικό.

Όταν δεν έχεις επιλογή και πρέπει να πας στη δουλειά ακόμα και με χιόνι

Χιόνια στην Αττική: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση

από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, έχει διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψους του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ στη Πεντέλη έως το ύψος του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Παράλληλα, έχει κλείσει η Λ. Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αντίθετα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της Λ. Θησέως στην Εκάλη, καθώς και στην ανώνυμη οδός από το ύψος Καλοπούλα στην Καισαριανή προς Υμηττό. Υπενθυμίζεται ότι είναι σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέως τύπου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Πάλαια Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών στο ρεύμα προς Θήβα από το 5ο χιλιόμετρο (Πρατήριο καυσίμων REVOIL πρώην CYCLON).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξανά στα λευκά η Αττική: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα Κυριακή 20/03 – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα