Η ζωή μας μια παλέτα

22:01 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Ερωτεύεσαι και ξαφνικά μετατρέπεσαι σε μια total pink πριγκίπισσα που ζει σε ένα ροζ σύννεφο μαζί με τον γαλάζιο της ιππότη! Στεναχωριέσαι και αμέσως κλείνεις τα παντζούρια και θες να πάρεις τη βούρτσα από την αποθήκη και να βάψεις το σπίτι μαύρο, να βυθιστείς στον πόνο και φυσικά να βαλαντώσεις στο κλάμα χωρίς να έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Μετά, από ένα μαγικό, όμως, βράδυ ή απλά μια σκέψη θες

φως! Ανοίγεις γρήγορα τις πόρτες να πλημμυρίσει το σπίτι σου με ήλιο και προσπαθείς να κλέψεις ακόμα και την τελευταία ηλιαχτίδα του για κερδίσεις παραπάνω ενέργεια. Όπως, κατάλαβες η ζωή μου, όπως φυσικά και η δική σου, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα χρώματα.

Είναι σαν μία χρωματική παλέτα τρελού, όμως, ζωγράφου. Ξεκινάει από το ολόλευκο και φτάνει στο βαρύ και πένθιμο μαύρο. Μέχρι στιγμής, όμως, μιλάω μόνο για στιγμές οπότε πάμε να το γενικεύσουμε λίγο! Πες μου, λοιπόν, τι χρώμα λες να έχει γενικότερα η ζωή; Εγώ για να μην είμαι άδικη αλλά ούτε και ονειροπαρμένη λέω πως κάθε ανθρώπου έχει αν όχι άλλο χρώμα, απλά διαφορετική απόχρωση. Δε μπορεί ποτέ να είναι ολόλευκη εκτός και αν ζεις σε παραμύθι και φυσικά ελπίζω να μην είναι κανενός τελείως μαύρη.

Η ζωή, λοιπόν, μετά από ατέλειωτες ώρες τέλειων ξενυχτιών, έρωτα, πάθους και φιλίας (δηλαδή άσπρου ε εντάξει και κόκκινου) και στεναχώριας, κλάματος, κατάθλιψης και απώλειας (δηλαδή μαύρου) γίνεται γκρι. Όσα ακόμα χρώματα και να προσπαθήσεις να βάλεις, όσο και να γδύσεις τον ιππότη σου και να πετάξεις μέσα στον πίνακα τα γαλάζια του ρούχα, όσα ροζ σύννεφα και αν συμπληρώσεις πάλι γκρι θα μείνει.

Η ζωή μπορεί να αγγίζει τα άκρα αλλά ποτέ δεν μένει σε αυτά! Έχει χαρές, λύπες, πόνο, γέλιο και φυσικά χρώματα πολλά χρώματα. Στιγμές που νομίζεις πως αγγίζεις τον ουρανό και στιγμές που βυθίζεσαι μέσα σε ένα κλειστό και θολό πηγάδι.

Ξέρεις, όμως, τι μετράει; Να έχεις ένα χέρι, ένα μόνο χέρι κάποιου αγαπημένου σου ατόμου να σε τραβήξει ή να έχεις ο ίδιος δυνατά χέρια, να πιαστείς καλά και να σκαρφαλώσεις από το πηγάδι βγαίνοντας ξανά στο φως. Να δεις τη μέρα, να ρουφήξεις ξανά τη ζωντάνια της όσο και αν νομίζεις πως δε μπορείς να το κάνεις! Να θυμάσαι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς, υπάρχουν μόνο πράγματα που δε θες ή απλά δεν τολμάς να κάνεις!

The post Η ζωή μας μια παλέτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα