Πώς θα γιορτάσεις την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου

17:02 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Πηγαίνοντας μια μέρα στην εξοχή! Σας καλεί η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, η οποία διοργανώνει μια ολοήμερη γιορτή στο Κτήμα Κοκοτού, την Κυριακή 28 / 9.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία ξεναγηθεί στο Κτήμα, να διασχίσει αμπελώνες, μελίσσια, ελαιώνες, οπωρώνες και να καταλήξει στο οινοποιείο μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια, μαθαίνοντας πώς λειτουργεί ένα βιολογικό οινοποιείο. Όσοι αγαπούν το κρασί θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οινογνωσίας στο

κελάρι για αρχάριους και μυημένους και οι λάτρεις της καλής μουσικής θα μπορούν να απολαύσουν το 6μελές σύνολο χαλκίνων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και την Ειρήνη Χαρίδου με δύο υπέροχους μουσικούς να «στήνει» γλέντι στην Ελληνική γωνιά. Οι πιο ταλαντούχοι νέοι Έλληνες σχεδιαστές θα μας παρουσιάσουν τα έργα τους μέσα από την έκθεση χρηστικών αντικειμένων που διοργανώνουν για εμάς οι It’s all, oh so souvenir to me! – Vol.2! και Forget me not και οι πιο αθλητικοί θα κάνουν ποδήλατο στην φύση με την Bike Nature και γιατί όχι, ίσως και να πατήσουν σταφύλια στο πατητήρι.

Για τις μικρότερες ηλικίες, έχει ετοιμασθεί πρόγραμμα με έμφαση στο περιβάλλον και τον πολιτισμό: παραμύθια και μουσική από την αφηγήτρια Νίκη Κάπαρη και το Γιάννη Ψειμάδα, παραστάσεις με μαριονέτες από τις Ελληνικές Μαριονέτες, εργαστήρια και παιχνίδια για παιδιά από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές στον ελαιώνα από την Bike Nature, σκαλίσματα – ξεναγήσεις – παιχνίδια και φυτεύσεις στο περιβόλι τους Κτήματος από ειδική περιβαλλοντολόγο – εκπαιδευτικό και το παραδοσιακό πατητήρι για όσους δεν φοβούνται να λερωθούν (μια επιπλέον αλλαξιά θα ήταν χρήσιμη)!

Στην εκδήλωση θα υπάρχει φαγητό, wine bar και καφέ όλη μέρα αλλά και εκπλήξεις!

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Κτήμα Γ. Κοκοτού, Σταμάτα Αττικής

11:00 – 19:00

Δωρεάν για τα παιδιά (έως 12 ετών)

15 ευρώ για ενήλικες.

Στο εισιτήριο δεν συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και τα μαθήματα οινογνωσίας.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο του Κτήματος Κοκοτού την ημέρα της εκδήλωσης. Για προπώληση απευθυνθείτε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, τηλέφωνο 210 3225245 κα. Κατερίνα Βλάχου (εσ. 6) και κα. Ισμήνη Κάβουρα (εσ. 1).

Τα έσοδα της γιορτής θα διατεθούν για τη στήριξη των δράσεων της ΕΛΛΕΤ.

The post Πώς θα γιορτάσεις την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα