Ραντεβού με ζυγαριά!

19:32 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Πως θα αντιδρούσες αν έκλεινες ραντεβού με κάποιον μέσω Tinder και οι φωτογραφίες του δεν ταυτίζονταν με την πραγματική του εικόνα; Στο πείραμα οι αντιδράσεις που είχαν γυναίκες και άνδρες διέφεραν κατά πολύ, ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν άκρως σεξιστικές και ρατσιστικές!

Στον κόσμο του online dating, οι γυναίκες φοβούνται ότι θα συναντήσουν κάποιον ο οποίος είναι μανιακός δολοφόνος ενώ οι άνδρες κάποια που έχει παραπάνω κιλά! Αυτό ήταν το συμπέρασμα που βγήκε στο ντοκιμαντέρ , «When Strangers Click:

Five Stories From the Internet» του HBO. Έχοντας αυτό το συμπέρασμα σαν δεδομένο οι άνθρωποι του Simple Pickup, ενός site γνωριμιών, έκανε ένα πείραμα για να τεστάρουν αυτή τη θεωρία!

Η σκέψη αυτού του πειράματος ήταν να καταγράψουν τις αντιδράσεις και των δύο φύλων όταν θα συναντούσαν κάποιον μέσω Tinder ο οποίος θα είχε αρκετά παραπανίσια κιλά από ότι φαινόταν μέσω των φωτογραφιών του!

Το πρώτο στάδιο ήταν να βρουν άνδρες οι οποίοι θα έκαναν match με την κοπέλα που συμμετείχε στο πείραμα η οποία ήταν αδύνατη! Λίγα λεπτά πριν το κάθε ραντεβού η κοπέλα φόρεσε μία ολόσωμη στολή η οποία της πρόσθετε αρκετά κιλά και το αποτέλεσμα ήταν να φαίνεται τελείως διαφορετική από ότι στο προφίλ της! Κρυφές κάμερες στήθηκαν γύρω από τον χώρο του ραντεβού και κατέγραφαν τις αντιδράσεις των 5 ανδρών.

Τα αποτελέσματα ήταν απωθητικά! Οι αντιδράσεις ξεκινούσαν από το να απορήσουν για το τι συνέβη μέχρι να θυμώσουν! Ένας από τους άνδρες μάλιστα ισχυρίστηκε πως είναι παντρεμένος για να φύγει ενώ ένας άλλος είπε πως πάει στη τουαλέτα και δεν επέστρεψε ποτέ! Η κοπέλα μάλιστα άκουσε και την ερώτηση «είσαι έγκυος;» και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «δεν μ αρέσει να μου λένε ψέματα» και αμέσως μετά αποχώρησε! Ο τέταρτος άνδρας είπε μ’ έντονο ύφος «Είμαι λίγο εκνευρισμένος! Ξόδεψα βενζίνη για να έρθω εδώ και …δεν μπορώ να το κάνω αυτό!» Από τα 5 matches, μόνο ο ένας έμεινε σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού αν και κατά την διάρκεια του ρώτησε την κοπέλα «σου αρέσει να τρως;»

Δεν χρειάζεται ένας άνδρας να ελκύεται από μία γυναίκα για να της συμπεριφερθεί με σεβασμό! Βεβαίως, αυτό δεν φάνηκε κατά τη διάρκεια του πειράματος! Το ότι μία γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά δεν σημαίνει πως δεν είναι σεξι! Και το βασικότερο, όταν μία γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά δεν σημαίνει πως της αξίζει λιγότερος σεβασμός από ότι μια αδύνατη γυναίκα!

Το ίδιο ακριβώς πείραμα έγινε με αντιστροφή των ρόλων! Τη στολή αυτή τη φορά φόρεσε ένας άνδρας ο οποίος βγήκε ραντεβού με 5 γυναίκες! Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά διαφορετικά!

Όλες οι γυναίκες που πήγαν στο ραντεβού σχολίασαν πως ο άνδρας δεν έμοιαζε με τις φωτογραφίες του στο προφίλ αλλά όλες ήταν ευγενικές. Τρεις από τις γυναίκες μάλιστα ήταν πρόθυμες να συνεχίσουν το ραντεβού ή να ξαναβρεθούν μαζί του ενώ μία από τις γυναίκες που τον συνάντησαν τον φίλησε κιόλας!

Δες και μόνος σου τα δύο video και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!

The post Ραντεβού με ζυγαριά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα