Η Τζόυς Ευείδη μιλά για τον γάμο που δεν έκανε | To σχόλιο για τη φωνή της (Video)

13:39 24/1/2020 - Πηγή: iPop

Η συνέντευξη της Τζόυς Ευείδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2NightShow ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα… όπως είναι άλλωστε και η ηθοποιός! Ο γάμος που δεν έκανε ποτέ, η προσωπική της ζωή και η αλλαγή στην φωνή της!

Η συνέντευξη της Τζόυς Ευείδη το βράδυ της Πέμπτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν εφ’ όλης της ύλης! Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν βέβαιη πως η επιστροφή της σειράς δεν θα γινόταν.

Μου έλεγαν για συζητήσεις και συναντήσεις που κάνουν

και εγώ έλεγα στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά «ναι ναι αγάπη μου, μακάρι να γίνει» και δεν το πίστευα. Σκεφτόμουν ότι θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες. Συγκινηθήκαμε πολύ με την επιστροφή. Τα μωρά μεγάλωσαν, εμείς μεγαλώσαμε. Καταρχάς ζούμε όλοι! Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Ζούμε όλοι, είμαστε χαρούμενοι, είμαστε τα Jurassic Stars και χαιρόμαστε πολύ. «Πάρ’ τα μωρά να τα βασανίσεις, άσε τους γέρους ήσυχους», του λέμε του Ρώμα

Αναφορικά με τον ρόλο της στη σειρά, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν έχει γίνει ακόμη σκληρή κι αυτό θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. «Εντάξει, δεν θα πάω στο καφενείο να πλένω ποτήρια, δήμαρχος θα είμαι… Αλλά δήμαρχος χωρίς αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της Σταυρούλας στο Καφέ της Χαράς.

Η Τζόυς μίλησε για τον γάμο που δεν έγινε ποτέ αλλά και την προσωπική της ζωή. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν παντρεύτηκε ποτέ, «είμαι η επιτομή της γεροντοκόρης».

Δε θα μπορούσα κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα, ή να μου πει να παρατήσω τη δουλειά μου. Πρόταση γάμου δεν μου έκαναν ποτέ. Ίσως και να έλεγα ναι. Δεν είναι κάτι που είχα επιδιώξει ο γάμος. Δεν ήμουν,όμως, και από τα κορίτσια που ήθελαν να βάλουν το νυφικό

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στους γονείς της που όπως είπε έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και είχαν τον τέλειο γάμο. Μάλιστα, πέθαναν με ένα μήνα διαφορά. Πρώτα «έφυγε» η μητέρα της και μετά από έναν μήνα, «έφυγε» και ο πατέρας της όταν κοιμήθηκε στο κρεβάτι της μητέρας της!


Όσον αφορά στην προσωπική της ζωής, η Τζόυς ανέφερε πως έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν της έχουν κάνει πρόταση να βγουν.

Μου κάνουν προτάσεις, αλλά είναι gay. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να ζήσουν μόνοι τους. Όμως για να εμπλακώ ερωτικά θέλω πολύ καλές προδιαγραφές για να το ξεκινήσω ή πολύ αθωότητα

Η Τζόυς Ευείδη, όμως, μίλησε και για τη φωνή της που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια κι έχει γίνει πιο βραχνή. Καθώς όλοι τη ρωτούν για αυτήν την αλλαγή, η ίδια είπε πως είναι λόγω κακής χρήσης.

Η φωνή μου έχει πολλά προβλήματα. Έγινε πιο βραχνή λόγω χαλάρωσης των φωνητικών χορδών. Είναι από την κακή χρήση. Μου γράφουν πολλοί στο Instagram τι έχει πάθει η φωνή σας;. Ντρέπομαι λίγο. Αυτό θέλει επέμβαση. Προσπαθώ να αποφεύγω τα χειρουργεία, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να το κοιτάξω κάποια στιγμή

Διαβάστε επίσης:

Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς;

Το άρθρο Η Τζόυς Ευείδη μιλά για τον γάμο που δεν έκανε | To σχόλιο για τη φωνή της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα