Τελικά, ξέρεις τι ζητάει ο σκύλος σου από σένα; | Δες τι λένε οι έρευνες

13:15 1/8/2020 - Πηγή: iPop
| Δες

Έχεις σκεφτεί σίγουρα πολλές φορές ότι θα ήθελες να ξέρεις τι σκέφτεσαι ο σκύλος σου. Αν πραγματικά απολαμβάνει τα χαδάκια που του κάνεις στην κοιλιά και αν θα ήθελε κάτι άλλο που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί φυσικά δε μιλάς τη γλώσσα του! Αν θες να ξέρεις τι ζητάει ο σκύλος σου στην πραγματικότητα, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Τι ζητάει ο σκύλος
σου από σέναΞύσιμο και όχι αγκαλιές

Σίγουρα όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους! Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από έρευνες οι ερευνητές, δείχνουν ότι ο σκύλος σου απολαμβάνει περισσότερο το να τον ξύσεις από το να τον κάνεις μία αγκαλιά, καθώς στα περισσότερα σκυλιά δημιουργεί άγχος. Ωστόσο δεν αναφερόμαστε στις περιπτώσεις εκείνες που θα έρθει και θα κουρνιάσει μόνος του πάνω σου ή γύρω σου, αλλά στις φορές που θα τον “τραβήξεις” εσύ στην αγκαλιά σου.

Τα πιο βρώμικα ρούχα σου

Τι ζητάει ο σκύλος σου από σένα; Αυτό που σίγουρα δε θα σου ζητούσε κανένας άλλος! Τα πιο βρώμικα ή ιδρωμένα ρούχα σου είναι η καλύτερη του. Η αγαπημένη του μυρωδιά είναι η δική σου συνεπώς ένα πολύ φορεμένο ρούχο σου είναι αυτό το οποίο θα φέρει ανακούφιση στο σκύλο σου αν τον αφήσεις μόνο στο σπίτι. Η Meg Marrs έχει χαρακτηριστικά πει:

Τα σκυλιά έχουν πολύ ισχυρότερες μύτες από τη δική μας, και γι ‘αυτά, ένα πουκάμισο καλυμμένο με το άρωμά σας είναι ένα από τα πιο ανακουφιστικά αντικείμενα στον κόσμο

Θέλουν τα παιχνίδια τους

Ο April Olshavsky αναγνωρισμένος από το AKC Good Citizen Evaluator και Certified Trainer υποστηρίζει ότι όπως αγαπάμε εμείς τα πράγματα μας με τον ίδιο τρόπο αγαπάει και ο σκύλος σου τα δικά του. Το μπολ του φαγητού του, το κρεβάτι του και τα παιχνίδια του είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτόν. Αν ο σκύλος σου μασήσει το παπούτσι σου αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, όπως μας λέει ο ίδιος, είτε ότι θέλει την προσοχή σου είτε ότι θέλει κάποιο καινούριο παιχνίδι.

Και ένα πράγμα που δεν θέλουν είναι ρούχα!!

Ναι, μπορεί να είναι το πιο χαριτωμένο πουλοβεράκι, το πιο γλυκό παπουτσάκι κλπ. αλλά δεν του αρέσει! Η Melissa McCue-McGrath λέει χαρακτηριστικά:

Πολλά σκυλιά μισούν την αίσθηση του να φορούν ρούχα και δεν χρειάζονται επιπλέον ρούχα για ζεστασιά

Προτιμούν να είναι “γυμνά” με μοναδική εξαίρεση τα σκυλιά που έχουν κοντή τρίχα ή τα μικρόσωμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καμιά φορά μία “μπέρτα” ή κάποιο κουβερτάκι στη χειμερινή βόλτα μπορεί να το ανακουφίσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πώς ο σκύλος σου παίρνει πάντα αυτό που θέλει από σένα;

Photo: Freepik

Το άρθρο Τελικά, ξέρεις τι ζητάει ο σκύλος σου από σένα; | Δες τι λένε οι έρευνες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα