Η Jessica Biel γέννησε και ο Justin Timberlake έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

12:27 1/8/2020 - Πηγή: iPop

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι βρίσκονταν στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Η Jessica Biel γέννησε, ο Justin Timberlake έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και σίγουρα το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία για δεύτερη φορά.

Ήρθε η στιγμή να κρατήσουν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί

τους καθώς έγιναν τα γεννητούρια! Η ηθοποιός είναι στα 38 της και αποφάσισε μαζί με το σύντροφό της να κρατήσουν την εγκυμοσύνη τους κρυφή και τα κατάφεραν καθώς δεν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από το Μάρτιο που είχε τα γενέθλια της και μετά.

Η Jessica Biel γέννησε

Τα νέα μαθεύτηκαν από τον φίλο του ζευγαριού Brian McKnight σε μία συνέντευξη που έδωσε στο HollywoodLife. Οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση για το γεγονός, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο καθώς είχαν δείξει την πρόθεση τους να το κρατήσουν κρυφό από την εγκυμοσύνη της Jessica Biel.

Η Daily Mail αναφέρει πως τον Ιούλιο η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Το πρώτο τους παιδί είχε υποδεχθεί το ζευγάρι 5 χρόνια πριν. Ο μεγάλος τους γιο φέρει το όνομα Silas Randall.

Η Jessica Biel γέννησε και εμείς απλά ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και για το δεύτερο μωράκι τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Το διαφορετικό party της Jessica Biel για τα γενέθλιά της | Η γλυκιά αφιέρωση του Justin Timberlake

Το άρθρο Η Jessica Biel γέννησε και ο Justin Timberlake έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα