Η ταινία του La Casa de Papel είναι η τέλεια συνέχεια της σειράς! (Video)

18:33 8/4/2020 - Πηγή: iPop

Ήξερες ότι έχει βγει ταινία για το La Casa de Papel; Όχι, δεν μιλάμε για τη σειρά, αλλά για την ταινία, μη μου πεις ότι δεν την έχεις δει. 

Η γνωστή σε όλους μας σειρά La Casa de Papel έχει τρελάνει όλο τον κόσμο. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τραγουδάνε το Bella Ciao και φορούν τη μάσκα του Νταλί. Έχουν ταυτιστεί με τους ήρωες της σειράς, την οποία βλέπουν και ξαναβλέπουν με το ίδιο πάθος.

Ωστόσο, ξέρεις γιατί η “Τέλεια Ληστεία” έχει τρελάνει τόσο πολύ τον κόσμο; Γιατί ο κόσμος έχει αγαπήσει

τόσο πολύ μια ομάδα ληστών που φοράει τη μάσκα του Νταλί; Τι έχουν εν τέλει αυτοί οι άνθρωποι;

La Casa de Papel: Το Twitter πήρε “φωτιά” | Θα έχει και 5ο κύκλο η σειρά; 

Η ταινία για το La Casa de Papel θα σου λύσει όλες αυτές τις απορίες κι ακόμα περισσότερες, αφού εξετάζει το πώς και το γιατί η “Τέλεια Ληστεία” προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού παγκοσμίως για μια αξιολάτρευτη ομάδα ληστών και τον καθηγητή τους. Παρουσιάζει, ακόμα, σκηνές που δεν έχουμε δει, τις δυσκολίες των γυρισμάτων, αλλά και όσα έγιναν backstage σε σκηνές που έχουμε αγαπήσει. Η ταινία «Η Τέλεια Ληστεία: Το Φαινόμενο» προβάλλει την κοινωνική επίδραση που έχει η δημοφιλής ισπανική σειρά του Netflix, αλλά και πτυχές που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, για την ακρίβεια σε σχεδόν 57 λεπτά, αφού τόσο διαρκεί η σειρά, θα δεις πώς γυρίστηκαν πολλές δύσκολες σκηνές της σειράς, δίνοντας έμφαση στο τρίτο και τέταρτο μέρος, ενώ θα σου λυθούν απορίες σχετικά με το πού και πώς γυρίστηκαν κάποιες σκηνές. Ίσως να μην ήταν όλα τόσο εύκολα, όσο φάνηκε στο αποτέλεσμα.

Στην ταινία για το La Casa de Papel υπάρχει, βέβαια, και το ελληνικό στοιχείο. Εμφανίζεται, μάλιστα, στα πλάνα το κορεό των φιλάθλων του Ολυμπιακού που υπήρξε στο Καραϊσκάκη στο ιστορικό παιχνίδι με τη Μίλαν στις 14 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι μια ταινία που αξίζει να δεις, διότι θα καταλάβεις πολλά για μια σειρά που στην αρχή δεν είχε και πολλή επιτυχία, όπως τώρα. Για την ακρίβεια δεν είχε καθόλου επιτυχία. Το ήξερες; Όμως, πώς κατέληξε να είναι ανάμεσα στις πιο γνωστές σειρές σ’ όλο τον πλανήτη και ο κόσμος να τραγουδάει το Bella Ciao; Θα το μάθεις στην ταινία!

Δες το trailer της ταινίας και πάρε μια μικρή γεύση για το τι θα δεις; 

Δες ακόμα:

Έχουμε όλο το backstage από το La Casa de Papel | Είσαι έτοιμος να γελάσεις; (Video)

Photo: Instagram/ la_casadepapel_esp

Το άρθρο Η ταινία του La Casa de Papel είναι η τέλεια συνέχεια της σειράς! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα