Έχεις ένα μήνυμα απ’ την Ελεονώρα Μελέτη (Video)

16:30 8/4/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ένα μήνυμα για σένα. Για σένα και για όλες τις γυναίκες. Για όλους τους ανθρώπους που υφίστανται βία και φοβούνται να μιλήσουν.

Σ’ ένα video που ανέβηκε στα social media, το οποίο μάλιστα πόσταρε και ο Πρωθυπουργός στο Twitter του, η Ελεονώρα Μελέτη

μιλάει για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση.

Η παρουσιάστρια, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και στις δύσκολες στιγμές που ζούμε εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό, αποδέχθηκε την πρόταση της Κυβέρνησης προκειμένου να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας για την ενημέρωση όλων για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση.

Το ότι μένουμε σπίτι, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να παραμένουμε ασφαλείς. Για πολλές γυναίκες, το να μένουν σπίτι, σημαίνει ότι δεν είναι ασφαλείς. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνη σου. Γι’ αυτό μην μένεις σιωπηλή.

Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν.

Όσα αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη στο μήνυμά της:

Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν

View this post on Instagram

Όχι στη βία. Όχι στη κακοποίηση, όχι στο φόβο. Δεν είσαι μόνη.- γραμμή

Keywords
Τυχαία Θέματα