Ο 92χρονος που θα σου λιώσει την καρδιά! Έβαψε τα μαλλιά της γυναίκας του επειδή δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο!

15:31 8/4/2020 - Πηγή: iPop

Πολλές ιστορίες μας έχουν συγκινήσει αυτές τις μέρες, όπως εκείνη του 28χρονου που φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε μέσω drone! Τώρα, μια ακόμα ιστορία έρχεται να μας συγκινήσει! 92χρονος έβαψε τα μαλλιά της γυναίκας του επειδή δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο!

Η συγκεκριμένη κατάσταση που βιώνουμε δοκιμάζει. Τις αντοχές, την υπομονή μας, τις σχέσεις μας με τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους. Πολλά πράγματα θα έχουν αλλάξει μετά την καραντίνα. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Και φυσικά, αυτές τις μέρες εκτιμάμε λίγο περισσότερο κινήσεις αγάπης και

καλοσύνης που μπορεί σε άλλες συνθήκες να περνούσαμε λίγο… στα ψιλά.

Αυτός ο 92χρονος που έβαψε τα μαλλιά της γυναίκας του επειδή λόγω της καραντίνας δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο για να νιώσει καλά με την εξωτερική της εμφάνιση, είναι σίγουρα μια κίνηση αγάπης!

Είναι 67 χρόνια παντρεμένοι, έχουν αποκτήσει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και φροντίζει πάντα ο ένας τον άλλον! Ο Ezra, θέλοντας να ικανοποιήσει τη σύζυγό του, η οποία συνήθιζε να πηγαίνει να βάφει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο, πήρε τη βαφή, κι άρχισε να βάφει με προσοχή τις τούφες των μαλλιών της.

Απ’ τη φωτογραφία παρακάτω μπορείς να καταλάβεις εύκολα απ’ το ύφος του με πόση αγάπη το κάνει!

Τη φωτογραφία με το ηλικιωμένο ζευγάρι μοιράστηκε στο Facebook ένας απ’ τους εγγονούς του ζευγαριού, γράφοντας:

Αυτοί είναι οι παππούδες μου, 92 ετών. Σε όλες τις καταστάσεις, ο παππούς μου ανησυχεί για τη φροντίδα της γιαγιάς μου. Δεν βλέπουμε τέτοια πράγματα κάθε μέρα. Ο παππούς μου πάντα φροντίζει να είναι η γιαγιά μου καλά. Η αγάπη μεταξύ τους εμπνέει ολόκληρη την οικογένειά μας. Είναι όμορφο να βλέπεις την εικόνα του παππού μου που βάφει τα μαλλιά της γιαγιάς μου, γιατί ο καθένας μπορεί να δει στη φωτογραφία αυτή την έννοια της αληθινής αγάπης

Δες τον 92χρονο που έβαψε τα μαλλιά της γυναίκας του:

Δες ακόμα:

Αγαπήστε κι αγαπηθείτε γιατί χανόμαστε! (Video)

Το άρθρο Ο 92χρονος που θα σου λιώσει την καρδιά! Έβαψε τα μαλλιά της γυναίκας του επειδή δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
92χρονος, Έβαψε,92chronos, evapse