Η σύζυγος και η κόρη του Andrea Bocelli με μοναδικές δημιουργίες της Celia Kritharioti

10:54 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Η σύζυγος και η κόρη του Andrea Bocelli φόρεσαν δύο ίδιες, μοναδικές και παραμυθένιες δημιουργίες της Celia Kritharioti εν όψει της συναυλίας του τενόρου στο Ηρώδειο.

Η σύζυγος και η κόρη του Andrea Bocelli έκλεψαν τις εντυπώσει όπως φυσικά και η σχεδιάστρια διεθνούς φήμης, Σήλια Κριθαριώτη. Και οι δύο έβαλα φορέματα με κεντημένη γαλλική δαντέλα σε σιελ απόχρωση και φούστες

από οργάντζα με απλικέ δαντέλες. Σαν να ήταν βγαλμένες από παραμύθι!

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Veronica Bocelli επιλέγει ένα κομμάτι δια χειρός Celia Kritharioti αφού και πριν δύο χρόνια σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του συζύγου της στην Αμερική, είχε φορέσει μια ολοκέντητη τουαλέτα Celia Kritharioti Couture.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια φωτογραφήθηκε μαζί με τις δυο κυρίες Bocelli στο ιστορικό ατελιέ που βρίσκεται στην Πλάκα από το 1906.

Να σημειώσουμε ότι το atelier του οίκου Celia Kritharioti Couture, αναδείχθηκε ως ένα από τα 7 καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής στον κόσμο σε ένα από τα αφιερώματα της British Vogue, ενώ ολοένα και περισσότερες κυρίες του διεθνούς jet set επιλέγουν δημιουργίες του οίκου.

Η μικρή πόζαρε στον φακό ανέμελη και ήταν πραγματικά σαν μια μικρή νεράιδα! Ένα από τα όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν όταν ο Andrea Bocelli κάλεσε στη σκηνή του Ηρωδείου τη γυναίκα του και την κόρη του για να αποχαιρετήσουν το κοινό του.

Ο Andrea Bocelli, ένας από τους πιο αγαπημένους και μεγάλους τενόρους του κόσμου,  ο άνθρωπος που κατάφερε να φέρει την κλασική μουσική στην κορυφή των διεθνών charts, μουσικός, συνθέτης και παραγωγός, μάγεψε την Αθήνα σε μια μοναδική, ατμοσφαιρική συναυλία στο Ηρώδειο και ο κόσμος τον υποδέχτηκε θερμά.

Το άρθρο Η σύζυγος και η κόρη του Andrea Bocelli με μοναδικές δημιουργίες της Celia Kritharioti εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα