Η συγγνώμη του Δήμου Αθηναίων για τη ρόδα

18:02 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων με την οποία ζητά συγγνώμη απ’ τους πολίτες για το θέμα με την τοποθέτηση της ρόδας στο Σύνταγμα.

Ο Δήμος αναφέρει ότι η απομάκρυνση της ρόδας δεν ήταν μια ευχάριστη απόφαση, ήταν, όμως, επιβεβλημένη για ζητήματα ασφαλείας.

«Στο μερίδιο που μας αναλογεί, ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Το ενδιαφέρον πάντως των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης φανερώνει ότι η «Ρόδα» ήταν μία πρωτοβουλία που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για το πλήθος των

εορταστικών εκδηλώσεων, που εξελίσσονται με επιτυχία στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης», τονίζεται στην συνέχεια της ανακοίνωσης του Δήμου.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται πως όταν διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου η καθυστέρηση στην προσκόμιση των απαιτούμενων συμπληρωματικών στοιχείων για την αδειοδότηση, αποφασίστηκε, με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, η απόσυρση της «Ρόδας». «Δυστυχώς αυτή ήταν η μόνη απόφαση που θα εγγυάτο την ασφάλεια του κοινού. Σε αυτό το θέμα δεν χωρούν ανεύθυνα παιχνίδια εντυπώσεων».

Ο Δήμος επαναλαμβάνει ότι η ρόδα ήταν μια δωρεά και ότι η χρήση της κατά τις γιορτές θα ήταν δωρεάν για τους πολίτες, ενώ τονίζει πως η μεταφορά και τοποθέτησή της δεν επιβάρυνε ούτε ένα ευρώ τον Δήμο, « όπως βεβαίως δεν θα τον επιβαρύνει ούτε η αποσυναρμολόγησή της».

Για την παραίτηση του κ. Τεντόμα:

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Χρήστου Τεντόμα, προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), του δημοτικού φορέα που είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Ο κ. Τεντόμας θα παραμείνει στη θέση του, έως ότου οριστεί αντικαταστάτης του, όπως προβλέπει ο νόμος

Διαβάστε ακόμα:

Παραίτηση Τεντόμα για την αποτυχία λειτουργίας της ρόδας στο Σύνταγμα

The post Η συγγνώμη του Δήμου Αθηναίων για τη ρόδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα