Κλειστοί δρόμοι λόγω του χιονιά- Που χρειάζονται αλυσίδες;

16:46 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Αρκετά είναι τα προβλήματα τα οποία έφερε η επέλαση του χιονιά σ΄όλη τη χώρα την Πέμπτη. Εκτός από την ορεινή Ελλάδα και η Αττική ντύθηκε στα λευκά και έτσι έκλεισαν αρκετοί δρόμοι, ενώ απαραίτητη σε πολλά σημεία είναι η χρήση αλυσίδων.

Ποιοι είναι οι δρόμοι που έχουν κλείσει λόγω του χιονιά στην Αττική;«Λεωφ. Πάρνηθας, από το ύψος της ταβέρνας «Ζυγός», ρεύμα προς «REGENCY CAZINO MONT PARNES»Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης , έως το ύψος της Λεωφ. Διονύσου.Η Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας, από 3,5ο
χλμ, ρεύμα προς Θήβα, απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων & για τα λοιπά οχήματα με χρήση αντ/κών αλυσίδων.Επαρχιακή οδός Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης.Αλυσίδες χρειάζονται από Καλοπούλα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό».

Στην Εγνατία τονίζουμε, πως έχει απαγορευτεί η κίνηση των οχημάτων άνω των 3 τόνων στα εξής σημεία:

«Α/Κ Κομοτηνής έως Α/Κ Ιάσμου ΡοδόπηςΔ.Α. ΞΑΝΘΗΣ  Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Βαφέϊκων έως Α/Κ Ιάσμου».

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους δρόμους που έχουν κλείσει, όπως επίσης και για τα σημεία στα οποία είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης ακόμα και στην Νάξο:

Αρκετά είναι τα προβλήματα τα οποία έφερε στους κατοίκους η κακοκαιρία που έπληξε την Νάξο. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσαν τα τοπικά μέσα και συγκεκριμένα το cycladesvoice.gr τρία μηχανήματα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ένα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθαρίζουν τους δρόμους.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο διαρκεί η κακοκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαθίστασται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική- Σε ετοιμότητα λόγω της κακοκαιρίας η ΕΛ.ΑΣ.

The post Κλειστοί δρόμοι λόγω του χιονιά- Που χρειάζονται αλυσίδες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα