Η Στεφανίδου αποκάλυψε τι συνέβη όταν φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Κοσιώνη!

13:00 17/9/2019 - Πηγή: iPop

Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση με ακριβώς το ίδιο φόρεμα! Τι συνέβη όταν αντίκρυσε η μια την άλλη; Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πώς ένιωσε και τι ειπώθηκε όταν συνειδητοποίησε πως φοράει το ίδιο φόρεμα με την Κοσιώνη!

Ήταν μια άτυχη, πολύ άτυχη στιγμή για την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Σία Κοσιώνη.

Είναι ίσως ένας απ’ τους μεγαλύτερους εφιάλτες κάθε γυναίκας: Το να βρεθεί σ’ ένα event και να υπάρχει ακόμα μια γυναίκα με το ίδιο ακριβώς ρούχο. Όμως, συνέβη και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε πώς το διαχειρίστηκαν!

Η Στεφανίδου αποκάλυψε τι συνέβη όταν φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Κοσιώνη!

Οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Ειδικότερα, κατέφθασαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ένα δερμάτινο shoulder dress, και μάλιστα στην ίδια ταμπά απόχρωση, δημιουργία της Simona Corsellini.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των ΚουΚου» και τον Γρηγόρη Μπάκα, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ίδιο φόρεμα λέγοντας:

Είχε πάρα πολύ πλάκα με την Σία. Μπαίνει μέσα η Σία την βλέπω στην γωνία με κοιτάει την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω και εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι

Όπως εξήγησε η γνωστή παρουσιάστρια, όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά. «Οπότε κάναμε πλάκα και μας έκαναν πλάκα. Μάλλον το χαρήκαμε», συμπλήρωσε με πολύ χαρούμενη διάθεση.

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Οι ειδικοί, πάντως, λένε πως και οι δύο γυναίκες το φόρεσαν λάθος, καθώς δεν θα έπρεπε να φορέσουν ζώνη στη μέση, επειδή έχει σχέδιο κάτω απ’ το στήθος.

Και σ’ αυτό το σημείο έρχεται η ανατροπή καθώς καλύτερα απ’ όλες το φόρεσε η… Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση χωρίς να φορέσει ζώνη στο φόρεμα και της πήγαινε τέλεια:

Δες ακόμα:

Κοσιώνη και Στεφανίδου έβαλαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα στην ίδια εκδήλωση! | Photos

Το άρθρο Η Στεφανίδου αποκάλυψε τι συνέβη όταν φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Κοσιώνη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα