Πότε κάνουν πρεμιέρα «Λόγω Τιμής» και «Πολυκατοικία»;

10:07 17/9/2019 - Πηγή: iPop

Επιτέλους μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε την πρεμιέρα «Λόγω Τιμής» και «Πολυκατοικία» που τόσο πολύ ανυπομονούμε να δούμε!

Πότε κάνουν πρεμιέρα «Λόγω Τιμής» και «Πολυκατοικία»;

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο ΣΚΑΪ, το «Λόγω Τιμής» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις 11 το βράδυ.

Απ’ την άλλη, το remake της «Πολυκατοικίας» θα κάνει πρεμιέρα την ίδια ώρα αλλά μια μέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 11.

Λίγα λόγια για την επιστροφή των σειρών

Το «Λόγω Τιμής» αφορά μια παρέα παιδιών και

νέων από την Πάτρα που έρχονται στην Αθήνα για σπουδές και εργασία. Στον νέο κύκλο των επεισοδίων, εκτός απ’ την παλιά και αγαπημένη παρέα, η υπόθεση θα αφορά και τις ζωές των παιδιών τους, ενώ ξέρουμε ότι γυρίσματα έγιναν για σχεδόν τρεις εβδομάδες και στα Κύθηρα, το αγαπημένο νησί της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που υπογράφει και το σενάριο.

Ο δεύτερος κύκλος αποτελείται από 13 επεισόδια, με την μετάδοση των επεισοδίων να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Οι εργασίες για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας στην οδό Παραμυθιάς 37 ολοκληρώθηκαν, οι ένοικοι μετακόμισαν και τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς, «Θα γίνει της πολυκατοικίας», έγιναν.

Αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών, συγκατοικούν και πρωταγωνιστούν σε συνηθισμένες και λιγότερο συνηθισμένες κωμικές καταστάσεις. Τσακώνονται, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται, λυπούνται, αγαπιούνται, μισιούνται, συμμαχούν, ξανατσακώνονται, δεσμεύονται, χωρίζουν, ξαναδεσμεύονται… και ξανατσακώνονται!

Δες ακόμα:

Η μάχη της τηλεθέασης: GNTM vs 8 Λέξεις- Ποια πρεμιέρα κέρδισε τους τηλεθεατές;

Το άρθρο Πότε κάνουν πρεμιέρα «Λόγω Τιμής» και «Πολυκατοικία»; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα