Πέφτει η θερμοκρασία σ’ ολη τη χώρα | Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

09:29 17/9/2019 - Πηγή: iPop

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή απ’ την Πέμπτη και την Παρασκευή. Για σήμερα, Τρίτη, το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού είναι η σημαντική εξασθένηση των ανέμων. Σε ποιες περιοχές πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες;

Σήμερα, Τρίτη, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ελαφριά άνοδο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Όμως, απ’ την Πέμπτη πέφτει η θερμοκρασία κι αλλάζει ο καιρός.

Το

σκηνικό του καιρού θα έχει βροχές, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές την Παρασκευή, ενω απ’ το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι, ωστόσο, οι θερμοκρασίες δεν θα ανέβουν σημαντικά.

Πότε πέφτει η θερμοκρασία;Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία

Στα βόρεια νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στη Θράκη, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Παρασκευή

Αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, στα βόρεια από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές από το βράδυ. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και, στα βόρεια θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Διάβασε εδώ τα ρεκόρ του φετινού Καλοκαιριού όσον αφορά τον καιρό.

Το άρθρο Πέφτει η θερμοκρασία σ’ ολη τη χώρα | Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα