Η Σίσσυ Χρηστίδου μας λέει πώς να φτιάξουμε το τέλειο «κεφτεδάκι» για τα μαλλιά | Video

16:51 9/8/2019 - Πηγή: iPop
| Video

Η αγαπημένη μας YouTuber και παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου κάνει διάφορα βιντεάκια χρηστικά που αφορούν κυρίως τις γυναίκες. Αυτή τη φορά μας έδειξε πώς να κάνουμε το σωστό κεφτέ για τα μαλλιά. Γιατί και ο κεφτές για τα μαλλιά έχει την τεχνική του. 

Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά της Σίσσυς είναι πάντα εντυπωσιακά, όχι μόνο λόγω χρώματος αλλά επειδή η ίδια ξέρει πώς να τα περιποιείται. Και τα δικά της μυστικά τα μοιράζεται με

τις followers της.

Αυτή τη φορά φτιάχνει ένα κότσο στα μαλλιά (μισά πιασμένα-μισά κάτω) και μας δείχνει τον τρόπο.

Ο κεφτές για τα μαλλιά είναι το απόλυτο καλοκαιρινό look και πολύ βολικό. Κι αυτό γιατί αρχικά… δεν πέφτουν όλα τα μαλλιά στο πρόσωπό μας με αποτέλεσμα να σκάσουμε από τη ζέστη και κατά δεύτερον γιατί δεν χρειάζεται να έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά.

Τι θα χρειαστούμε, λοιπόν, για τον κεφτέ;

ψαλίδι (προαιρετικά)σκληρή λακλάδι μαλλιώνχοντρό λαστιχάκιβούρτσα για τα μαλλιάλισουάρ (η λεπτή βούρτσα για τα μαλλιά)

Και πώς θα πετύχουμε το τέλειο look;

Όπως μας εξηγεί η Σίσσυ αρχικά το συγκεκριμένο στιλ πετυχαίνει τέλεια σε μαλλιά που έχουν πλυθεί μια μέρα πριν. Μπορείς προαιρετικά να κάνεις χοντρές μπούκλες στα μαλλιά σου, μια διαδικασία που δεν θα κρατήσει πάνω από 5 με 10 λεπτά.

Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες, μπορείς όταν κάνεις μπάνιο να στεγνώσεις τα μαλλιά σου ανάποδα για να φύγει η πολλή υγρασία (μην τα στεγνώσεις τελείως) και στην συνέχεια να τα πιάσεις έναν πολύ ψηλό κότσο. Όταν τα αφήσεις κάτω θα έχουν ένα ελαφρύ σπάσιμο. Διαφορετικά μπορείς να κάνεις δύο πλεξούδες και όταν τις αφήσεις, τα μαλλιά σου και πάλι θα είναι μπούκλα!

Στη συνέχεια -και ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι μπερδεμένα ή έχουν φριζάρει- μπορείς να βάλεις λίγο λάδι για τα μαλλιά. Βάλε λίγο λάδι πρώτα στα χέρια σου και μετά άπλωσέ τα στα μαλλιά.

Στη συνέχεια, χτενίζουμε τα μαλλιά μας. Με τη λεπτή χτένα «ξύνουμε» λίγο τη φράτζα για να πάρει όγκο και ρίχνουμε λακ. Με τη χοντρή βούρτσα, «ξύνουμε» λίγο τα υπόλοιπα μαλλιά για να πάρουν επίσης λίγο όγκο.

Έπειτα πιάνουμε αριστερά και δεξιά τα μαλλιά μας και πιάνουμε τον μικρό κεφτέ χωρίς να χαλάσει ο όγκος. Τα πιάνουμε με το λαστιχάκι μας και είμαστε έτοιμες!

Τέλος, τις τούφες που πετούν τις αφήνουμε να πετούν… ανεξέλεγκτα και δεν βάζουμε καθόλου λακ ή ζελέ. Γιατί; Γιατί είναι πιο ανέμελο και είναι στη μόδα.

Δες το video της Σίσσυς το οποίο… θα σε κάνει και να γελάσεις!

Το άρθρο Η Σίσσυ Χρηστίδου μας λέει πώς να φτιάξουμε το τέλειο «κεφτεδάκι» για τα μαλλιά | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίσσυ Χρηστίδου, | Video,sissy christidou, | Video