6 τρόποι να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου μέσα στο Καλοκαίρι

16:27 9/8/2019 - Πηγή: iPop

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού, οι αλλεργίες έχουν φτάσει στο πικ τους και το air condition είναι συνέχεια ανοιχτό. Φοράς το μαγιό σου όλη μέρα και η γραμμή μαυρίσματος έχει ήδη σχηματιστεί! Πώς είναι, όμως, η ποιότητα της ζωής σου το Καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για ηλιοθεραπεία και βουτιές. Είναι υπέροχη περίοδος για να αλλάξεις τρόπο ζωής και να να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής

σου.

Υπάρχουν 6 τρόποι για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου το Καλοκαίρι:Πιες περισσότερο νερό:

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πιες περισσότερο νερό μέσα στη μέρα για να έχεις πιο καθαρή επιδερμίδα, να διώξεις τις τοξίνες και να γεμίσεις ενέργεια.

Φόρα αντηλιακό (όλη την μέρα)

Το αντηλιακό δεν είναι μόνο για την παραλία. Ο ήλιος σε βλέπει ακόμα και όταν είσαι στο γραφείο. Έρευνες έδειξαν πως το 90% της γήρανσης του δέρματος οφείλεται στην έκθεση στον ήλιο και όχι στο πέρασμα του χρόνου.

Δοκίμασε νέα φρούτα και λαχανικά

Φρούτα και λαχανικά είναι γεμάτα βασικές βιταμίνες, φυτικές ίνες και πίστεψέ μας είναι τόσα πολλά που θα βρεις πολλά τα οποία δεν έχεις δοκιμάσει και τελικά είναι πολύ ωραία!

Unsplash/ja maΒγες τουλάχιστον για 20 λεπτά τη μέρα από το σπίτι

Έρευνες έδειξαν πως το να περνάς χρόνο στη φύση έχει άμεσες συνδέσεις με την αύξηση της ενέργειας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής και του ποσοστού ευτυχίας.

Χαμογέλα σε αγνώστους

Το χαμόγελο έχει θετικές επιδράσεις στη διάθεση, μειώνει το στρες, μειώνει το άγχος και απελευθερώνει ενδορφίνες στον οργανισμό. Όταν χαμογελάς σε αγνώστους φτιάχνεις και την ημέρα τους. Οπότε, ό,τι και να κάνεις, μάζεψε λίγη θετική ενέργεια και χαμογέλα!

Allef Vinicius/ UnsplashΆσε το κινητό στην άκρη

Οκ, πριν κλείσεις ραντεβού με τον χειρουργό για να το αφαιρέσει από την παλάμη σου, να σου εξηγήσουμε πως δεν εννοούμε να το ξεχάσεις εντελώς. Αν μειώσεις την χρήση του θα δεις πως η ζωή σου θα αλλάξει δραματικά.

Το άρθρο 6 τρόποι να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου μέσα στο Καλοκαίρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα