Τα διαφορετικά πρωινά που μπορείς να φτιάξεις μόνο μ’ ένα ψωμάκι του τοστ!

15:56 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Το τοστ είναι η πρώτη μας επιλογή όταν μιλάμε για πρωινό και ήταν το αγαπημένο μας σνακ από τότε που ήμασταν παιδιά. Πρωινά με ψωμάκι του τοστ που μπορείς να φτιάξεις για να μη βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια.

Διαφορετικά πρωινά με ψωμάκι του τοστ που μπορείς να φτιάχνεις κάθε μέρα. Τα υλικά είναι απλά και η εκτέλεση επίσης πολύ απλή. Άλλωστε το

πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς για να έχεις τη δύναμη και την ενέργεια για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Ξύπνα, λοιπόν, 5 λεπτά νωρίτερα κι ετοίμασε ένα από τα παρακάτω πρωινά.

Διαφορετικά πρωινά με ψωμάκια του τοστΨωμάκι με σύκα

Τα φρέσκα σύκα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και βιταμίνες και σε συνδυασμό με το γιαούρτι θα σε βοηθήσει να μείνεις φουσκωμένος για αρκετές ώρες, μέχρι το επόμενο γεύμα σου.

Υλικά:

1 φέτα ψωμάκι του τοστ2 κουταλάκια της σούπας γιαούρτι2 φρέσκα σύκα, κομμένα σε φέτες1/2 κουταλάκι μέλι2-3 φύλλα δυόσμου

Αλείφουμε το γιαούρτι πάνω στο ψωμάκι. Βάζουμε από πάνω τα σύκα, το μέλι και τα φύλλα δυόσμου.

Ψωμάκι με μπανάνες

Οι ίνες από το τοστάκι και τη μπανάνα και το μαγνήσιο απ’τη μαύρη σοκολάτα, το κάλιο και τα προβιοτικά απ’ τη μπανάνα, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που προσφέρει αυτός ο συνδυασμός.

Υλικά

1 φέτα ψωμάκι του τοστ1 κουταλάκι φυστικοβούτυρο1/2 μπανάνα, κομμένα2 κουταλάκια chips σοκολάτας

Αλείφουμε φυστικοβούτυρο πάνω στο τοστάκι. Βάζουμε από πάνω μπανάνα και τα chips σοκολάτας.

Τοστάκι αλά ελληνικά

Δεν είναι το τυπικό τοστάκι σου αλλά είναι μια συνταγή πολύ θρεπτική. Τα λαχανικά προσθέτουν μια έκρηξη φρέσκιας γεύσης, ενώ το χούμους σου δίνει την πρωτεΐνη που θα σε κρατήσει όλο το πρωί.

Υλικά

1 φέτα ψωμάκι του τοστ1 κουταλάκι χούμους με σκόρδο1/4 κούπα αγγούρι, ψιλοκομμένο1 κουταλάκι ελιές, κομμένες2 κουταλιές φέτα, θρυμματισμένηΑλάτι και πιπέρι για γεύση

Αλείφουμε το ψωμάκι με χούμους. Βάζουμε από πάνω τα αγγούρια, τις ελιές και τη φέτα. Λίγο αλάτι και πιπέρι και το πρωινό σου είναι έτοιμο.

Photo: unsplash/Manki Kim

Το άρθρο Τα διαφορετικά πρωινά που μπορείς να φτιάξεις μόνο μ’ ένα ψωμάκι του τοστ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα