Η Κατερίνα Δαλάκα στέφθηκε νικήτρια του Survivor 2019!

12:16 1/7/2019 - Πηγή: iPop

Ένα ακόμα Survivor έφτασε στο τέλος του για φέτος. Ποιος, όμως, στέφθηκε νικητής του Survivor για το 2019 στον μεγάλο τελικό;

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου έγινε ο τελικός του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης με την Κατερίνα Δαλάκα να κατακτά τον τίτλο του Survivor 2019 και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η Κατερίνα, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι και τον τελικό και δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, φέτος κέρδισε το παιχνίδι και έκανε το

όνειρό της πραγματικότητα. Όπως είπε, μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης, κατάφερε να τελειώσει αυτό που δεν κατάφερε να τελειώσει πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα, στον ημιτελικό του Survivor ήταν οι φιναλίστ Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς. Από αυτούς τους τέσσερις μόνο οι δύο έφτασαν μέχρι και τον τελικό. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η μία από τους δύο, μέσα από έναν αγώνα κατάταξης που είχαν παίξει μερικές μέρες πριν, ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν η δεύτερη παίκτρια του τελικού χάρη στον κόσμο που την ψήφισε, που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό.

Η ψηφοφορία του κοινού ήταν αυτή που ανέδειξε την Κατερίνα νικήτρια του φετινού Survivor. Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε συμμετάσχει και στο περσινό παιχνίδι επιβίωσης και είχε φτάσει μέχρι και τον τελικό με τον Ηλία Γκότση, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο.

Φέτος, η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη και με μόνο στόχο τη νίκη. Και φυσικά τα κατάφερε! Το πείσμα και η θέλησή της της χάρισαν τον τίτλο του Survivor, ενώ το κοινό την στήριξε για ακόμα μία χρονιά και τη βοήθησε να κατακτήσει τον τίτλο και το έπαθλο.

Να αναφέρουμε ότι το ταξίδι του «Survivor 3 – Ελλάδα Τουρκία», που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ολοκληρώθηκε με έναν τελικό, που φιλοξενήθηκε στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας και όχι στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Κι αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισαν το κοινό να δει δύο παράλληλους τελικούς, με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για λογαριασμό του καναλιού του TV8 και οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια, στον ίδιο χώρο διεξήχθη ο τελικός για τους Έλληνες παίκτες κι ο ημιτελικός για τους Τούρκους.

Από τον τούρκικο ημιτελικό, πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Τουρκίας ο Γιουσούφ και η Σεντά και απέκλεισαν τους Εμρέ και Οκάι, οι οποίοι βρίσκοντας, επίσης, στους τέσσερις φιναλίστ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά το Survivor, αφού τα δύο προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα τα είχαν κερδίσει άντρες.

Το άρθρο Η Κατερίνα Δαλάκα στέφθηκε νικήτρια του Survivor 2019! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα