Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan μετά το Megxit

10:00 15/1/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί στη Μεγάλη Βρετανία, η βασιλική οικογένεια να έχει μακροσκελείς συζητήσεις για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα και θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα μετά το Megxit, όμως, η Meghan Markle φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να βάζει τα πράγματα σε μια τάξη στη ζωή της. Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan μετά το Megxit, την βλέπουμε χαμογελαστή και χαλαρή να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Η δούκισσα

του Sussex μετά την παραίτησή της μαζί με τον Πρίγκιπα Harry απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα, επισκέφθηκε ένα κέντρο στο Βανκούβερ, το οποίο δίνει βοήθεια σε γυναίκες που έχουν ανάγκη. Εκεί η Meghan φωτογραφήθηκε πολύ χαμογελαστή με το προσωπικό.

Συγκεκριμένα, η Meghan έκανε μια επίσκεψη- έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center. Το κέντρο στο Βανκούβερ ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει κάποια συνεργασία μεταξύ τους, όμως, Meghan και Harry έχουν εκφράσει κατά καιρούς πολύ έντονα το ενδιαφέρον τους να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο την ανθρωπιστική τους δράση.

Μάλιστα, στο κείμενο με το οποίο είχαν κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να μην εκτελούν πλέον τα βασιλικά τους καθήκοντα και να είναι ανεξάρτητοι οικονομικά, είχαν τονίσει πως «η γεωγραφική ισορροπία του χρόνου θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση, μέσα στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας την απόσταση για να εστιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, που περιλαμβάνει το λανσάρισμα του νέου φιλανθρωπικού μας εγχειρήματος».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan μετά το Megxit:

Look who we had tea with today! The Duchess of Sussex, Meghan Markle, visited us today to discuss issues affecting women in the community.

Keywords
Τυχαία Θέματα