Πώς θα φορέσουμε το καρό ή αλλιώς το απόλυτο trend της σεζόν!

17:26 6/10/2019 - Πηγή: iPop

Πώς θα φορέσουμε το καρό ή αλλιώς το απόλυτο trend της σεζόν, αυτό που έχουμε δει σε όλες τις επιδείξεις μόδας, αυτό που είδαμε στις περισσότερες street style εμφανίσεις και αυτό που έχουν ενσωματώσει στις κολεξιόν τους τα πιο διάσημα brands.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η μεγαλύτερη τάση μόνο αυτής της σεζόν, καθώς βλέπουμε καρό παλτό, σακάκια και παντελόνια σχεδόν παντού, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο κλασική και διαχρονική αγορά που μπορείς να κάνεις.

Κάθε Φθινόπωρο και Χειμώνα αναζητούμε

basic παλτό και σακάκια, προκειμένου να τα συνδυάζουμε εύκολα και γρήγορα με σχεδόν όλες μας τις εμφανίσεις. Είτε είναι τζιν για τη δουλειά, είτε είναι δερμάτινη φούστα για το βράδυ, το καρό πανωφόρι ταιριάζει με όλα.

Φυσικά, το καρό παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, ωστόσο αλλάζει ο τρόπος που το φοράμε. Αλλάζουν τα χρώματα, οι σιλουέτες και τα τυπώματα. Πώς θα το φορέσουμε το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020;

Καρό πάνω – καρό κάτω

Γιατί να κάνουμε οικονομία στα καρό όταν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα total look που να βασίζεται σε αυτά; Σε αυτή την περίπτωση προτιμάμε το καρό στις μπεζ και καφέ αποχρώσεις και επιλέγουμε σακάκι και παντελόνι με το ίδιο print για μια πιο safe εμφάνιση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOLA ALBERDI

Keywords
Τυχαία Θέματα