Η πεντάμορφη και το τέρας στην Θεσσαλονίκη!

12:31 15/11/2014 - Πηγή: iPop

Το επιτυχημένο μιούζικαλ του Broadway έρχεται στην Ελλάδα και στο Μέγαρο μουσικής της Θεσσαλονίκης και έκανε πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. Η παράσταση αυτή, που έρχεται στην Ελλάδα στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας για τον εορτασμό των 20 χρόνων του έργου στη σκηνή, θα είναι στην αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Η παράσταση βασίζεται στην βραβευμένη

με Όσκαρ, ταινία του Disney «Η Πεντάμορφη και το τέρας» (1991). Η ιστορία βασίζεται στην νεαρή Μπέλ που ζει σε μια επαρχιακή πόλη και όλα της φαίνονται βαρετά και θέλει να ζήσει τις περιπέτειες που διαβάζει στα βιβλία της. Από την άλλη το τέρας κατοικεί σε ένα καταραμένο κάστρο που αν δεν μάθει σύντομα να αγαπά και να αγαπιέται θα μείνει για πάντα ένα τέρας!

Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά το 1994 και έχει κερδίσει 9 υποψηφιότητες στα βραβεία Tony (βραβεία για τις παραστάσεις του Broadway). Ακόμα και σήμερα αποτελεί μια από τις μακροβιότερες παραστάσεις του Broadway. Από την πρώτη κιόλας μέρα είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό και από την πρώτη παραχώρηση άδειας μεταφοράς,το 2004, έχει επισκεφτεί ήδη 22 χώρες.

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους με την original μουσική του Alan Menken (Μικρή Γοργόνα, Αλαντίν, Μαλλιά Κουβάρια) αλλά και με νέα τραγούδια του Tim Rice (Βασιλιάς των Λιονταριών, Jesus Christ Superstar).

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα πάρε μια μικρή γεύση:

Info!

Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα φίλων μουσικής)

Πότε: 12-23 Νοεμβρίου 2014

Ώρα: Για τις ακριβείς ώρες μπες εδώ

Τιμές εισιτηρίων: 70, 60, 50, 35 και 20 € παιδικά/μαθητικά /φοιτητικά: 45,40, 35 και 25€

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η πεντάμορφη και το τέρας στην Θεσσαλονίκη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα