Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/11/14)

09:32 15/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις σε όλους τους τομείς αυτό το διάστημα και σήμερα ιδιαίτερα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να διαπιστώσετε ότι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο τρέφει πολύ περισσότερα αισθήματα για εσάς, ή να ανακαλύψετε ότι με κάποιους ανθρώπους που δεν είχατε και πολύ μεγάλη επαφή τελικά σας συνδέουν πολλά και θα μπορούσατε είτε να συνεργαστείτε είτε να έχετε μια πιο στενή και πάντως σίγουρα αμοιβαία επωφελή σχέση.

Ταύρος

Όσο κι αν προσπαθείτε να κρατήσετε τον συναισθηματικό έλεγχο των ανθρώπων που αγαπάτε, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια τάση ελευθερίας που σας απωθεί και σας

φοβίζει. Δεν είστε από τους ανθρώπους που τα πάνε καλά με τις ανοιχτές σχέσεις και συνεργασίες και αυτό σας δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι όμως έτσι. Υπάρχει απλά ανάγκη να κατανοήσετε ότι με το να δώσετε λίγη ελευθερία στους ανθρώπους σας δεν θα χάσετε, θα κερδίσετε.

Δίδυμοι

Πολλοί άνθρωποι στους οποίους είχατε απεριόριστη εμπιστοσύνη πιθανόν να βγουν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών σας και αυτό όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευχάριστο. Δεδομένης όμως της μεγάλης σας κοινωνικότητας μπορείτε εύκολα να κάνετε σε χρόνο ελάχιστο νέες συμμαχίες και έχοντας πάρει το μάθημα από τις τελευταίες σας περιπέτειες μπορείτε να τα πάτε και πολύ καλύτερα.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια τάση να ταξιδέψετε και να αφήσετε πολλά πράγματα και υποχρεώσεις πίσω μας. Μια συσσωρευμένη κούραση σας βγάζει ένα παράπονο από μέσα σας που όσο και να είναι δικαιολογημένο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια καθυστέρηση από τους στόχους σας. Το να κοιτάτε συνέχεια πίσω στις «παλιές καλές μέρες» δεν θα σας αποφέρει τίποτα πρακτικά χρήσιμο. Δείτε το παρόν και το μέλλον .

Λέων

Η διάθεσή σας να επιβληθείτε έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την ανάγκη σας να παραδοθείτε και στον έρωτα και σε ανθρώπους που τους χρειάζεστε πάρα πολύ για να ισορροπήσετε. Που δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτούς. Προτιμήστε να δείτε τις σχέσεις σας βήμα το βήμα και μέρα την ημέρα, μην ορθώνετε τοίχους απροσπέλαστους περιμένοντας από τους άλλους να αναρριχώνται συνέχεια στις σκάλες των προσδοκιών σας για να σας φτάσουν!

Παρθένος

Μια έντονα κριτική διάθεση είναι το αποτέλεσμα μιας αποκαλυπτικής περιόδου, όπου ξαφνικά οι άνθρωποι ίσως και να δείχνουν διαφορετικό, πιο σκληρό πρόσωπο από αυτό που είχατε συνηθίσει. Κάποιες αμήχανες στιγμές με φίλους, συνεργάτες και γνωστούς ταράζουν την ησυχία σας και ξηλώνουν την βεβαιότητά σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Μείνετε ήρεμοι, μην βγάζετε γενικά συμπεράσματα από ειδικές περιπτώσεις και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ζυγός

Αν και η κούραση σας είναι μεγάλη, μάλλον έχετε καταφέρει επιτέλους να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον προσωπικό σας χρόνο και στις πάρα πολλές υποχρεώσεις σας. Τώρα το μείζον ζήτημα είναι αυτήν την περίσσεια του χρόνου να μην την ξοδέψετε με ανθρώπους που θα σας κουράσουν και θα σας ξεστρατίσουν από πολλά και ωραία πράγματα που μπορείτε να σχεδιάσετε με το μυαλό σας καθαρό και την κούραση μειωμένη. Κάντε οικονομία δυνάμεων.

Σκορπιός

Αν και η συναισθηματική σας φόρτωση θα είναι πολύ μεγάλη σήμερα, καθώς έχετε να λύσετε πολλά θέματα με ανθρώπους με τους οποίους οι σχέσεις σας τον τελευταίο καιρό δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, ωστόσο πρέπει να προσπαθήσετε να ρίξετε τους τόνους για να μην μετανιώσετε αργότερα. Ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο μαύρα όσο τα βλέπετε. Ηρεμήστε και μην πάρετε καμία απόφαση εν θερμώ, ειδικά για την ερωτική σας σχέση.

Τοξότης

Δώστε βάση στο συναίσθημα και κάντε το φάρο σας για να βγείτε από κάποια αδιέξοδα που σας δημιουργεί μια κάπως άχαρη και απαιτητική πραγματικότητα. Όντως πολλά από αυτά που καλείστε να κάνετε σε καθημερινή βάση δεν σας φαίνονται και τόσο ελκυστικά. Αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να μειώσουν το φορτίο σας με τις φροντίδες τους και χαρείτε μια μικρή ανάπαυλα.

Αιγόκερως

Η τάση σας για δικαιοσύνη και η ανάγκη σας να κατανοήσουν οι άλλοι – και ειδικά οι ανώτεροί σας ή οι μεγαλύτεροί σας – το πόσο πολύ έχετε κοπιάσει για κάποια ζητήματα σας κάνουν να εκνευρίζεστε πολύ. Μπορεί να έχετε δίκιο, όμως πρέπει να καταλάβετε ότι καμιά φορά οι προσπάθειες παίρνουν χρόνο για να αποδώσουν. Πάντως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι μέσα από μια σειρά αποκαλύψεων.

Υδροχόος

Μια έντονη δυσφορία σας καταλαμβάνει σήμερα και δεν είστε σίγουροι αν οι κινήσεις που κάνετε είναι στην σωστή κατεύθυνση ή αν οι προσπάθειές σας θα πέσουν στο κενό. Σας καταλαμβάνει έντονο άγχος για κάποιες από τις δραστηριότητές σας όπου έχετε κάνει και οικονομικά ανοίγματα ενώ θα θέλατε να έχετε και πιο άμεσα κάποια οφέλη, που όμως παίρνουν παράταση. Αφήστε λίγο τον εαυτό σας να χαλαρώσει και θα είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις.

Ιχθείς

Δώστε σημασία στην διαίσθησή σας αλλά μην φτάσετε στο σημείο να θεωρείτε όλους τους άλλους ανοιχτό βιβλίο. Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησης σήμερα σε όλα τα επίπεδα, και συναισθηματικά και σε επίπεδο συνεργασιών, συμβολαίων και πρακτικών θεμάτων που θα απαιτήσουν όλη σας την προσοχή. Μην διστάσετε να πάρετε την συμβουλή πιο έμπειρων ή μεγαλύτερων ανθρώπων για ζητήματα που σας απασχολούν.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (15/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα