Η νικήτρια του Silver Award που το άξιζε περισσότερο απ’ όλους και ο παίκτης που απογοήτευσε

11:41 7/4/2021 - Πηγή: iPop

Ημέρα μαγειρικής με έπαθλο η Τρίτη για το MasterChef. Η νικήτρια του Silver Award έκανε τους πάντες να χαρούν με τη χαρά της, ενώ αυτή την αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς ακόμα…

Οι παίκτες ξεκίνησαν να μαγειρεύουν στην καθιερωμένη δοκιμασία χωρίς να γνωρίζουν, όμως, τι τους περίμενε.

Εκεί που ξεκίνησαν τη μαγειρική, οι κριτές τους είπαν να σταματήσουν, να πάνε ένα βήμα πίσω απ’ τον πάγκο και τους ανακοίνωσαν ότι η δοκιμασία είναι για το Silver Award. Τις προηγούμενες χρονιές

είχαμε Silver Week με καλεσμένους και πολλές δοκιμασίες, όμως, φέτος το έπαθλο δόθηκε απευθείας μετά από μια απαιτητική δοκιμασία.

Οι επίδοξοι σεφ διεκδικούσαν το Silver Award και τις 10.000 ευρώ, όμως, ο παίκτης με την χειρότερη προσπάθεια θα αποχωρούσε. Γι’ αυτό και οι κριτές τους έδωσαν τη δυνατότητα εάν ήθελαν να μην μαγείρευαν ώστε να είναι ασφαλείς. Μόνο ο Παύλος, ως νικητής του Mystery Box, ήταν εξασφαλισμένο ότι δεν θα φύγει σε καμία περίπτωση.

Συνολικά, οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν 3 πιάτα, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό.

Όλοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και κανείς δεν θέλησε να πάει στον εξώστη.

Η νικήτρια του Silver Award και ο παίκτης που αποχώρησε

«Τζιοβάνι, Μαργαρίτα και Διονύση ένας από εσάς θα κερδίσει το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Δυστυχώς δε βρήκαμε το 3 στα 3. Και οι τρεις  είχατε δύο καλά πιάτα μέσα στο μενού των τριών πιάτων που ζητήσαμε. Το πιο αδύναμο πιάτο και των τριών σας ήταν το γλυκό. Πολύ δυνατά ορεκτικά και από τους τρεις», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αμέσως μετά, ο καλεσμένος Αθηναγόρας Κωστάκος ανακοίνωσε πως μεγάλη νικήτρια του Silver Award είναι η Μαργαρίτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε κάνει συγκινητικά πιάτα.

«Νομίζω ότι κέρδισα το MasterChef 5. H νίκη μου είναι τα θετικά σχόλια που άκουσα από τους κριτές», δήλωσε η Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από χαρά.

Όλοι οι συμπαίκτες της χάρηκαν για την ίδια και είπαν ότι το άξιζε.

Απ’ την άλλη, η Μαρία, η Λία και ο Νίκος είχαν τις χειρότερες προσπάθειες.

Παρόλο που η Λία είχε 2 αντί για 3 πιάτα, ήταν πολύ γευστικές οι προσπάθειές της, έτσι ήταν ασφαλής.

Η Μαρία άκουσε ότι το συκώτι της ήταν ωμό ενώ οι συνδυασμοί με γκοργκοτζόλα, μπλε τυρί, γκαστρίκ το έκαναν «ένα από τα πιο αηδιαστικά πιάτα. Το γυρνάς πίσω και κάνεις φασαρία», όπως της είπε ο Αθηναγόρας Κωστάκος.

Όμως, παρά την ατυχία της με το κυρίως, οι προσπάθειες της Μαρίας ήταν καλύτερες απ’ του Νίκου, ο οποίος είχε δύο κακά πιάτα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Σίγουρα φεύγω καλύτερος μάγειρας από εδώ. Τιμή μου που γνώρισα τους κριτές. Έκανα καινούριους φίλους. Φεύγω γεμάτος εμπειρία. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά», ήταν τα λόγια του Νίκου Σκορδάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Όσα θα δούμε στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η νικήτρια του Silver Award που το άξιζε περισσότερο απ’ όλους και ο παίκτης που απογοήτευσε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα