Εικονικά ταξίδια με τρένο στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου!

09:03 7/4/2021 - Πηγή: iPop

Ενώ όλοι είμαστε ακόμη μέσα στο σπίτι και τα ταξίδια στο εξωτερικό μοιάζουν με ένα σενάριο πολύ μακρινό, αυτό δεν μας σταματάει απ’ το να ταξιδεύουμε έστω και εικονικά. Ακολουθούν εικονικά ταξίδια με τρένο στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου για όλους όσους χρειάζονται μια αλλαγή σκηνικού. 

Τους τελευταίους μήνες, με τον πλανήτη να είναι σε lockdown, έχουμε δει αρκετά μουσεία, μνημεία και παλάτια να ανοίγουν τις πόρτες τους ψηφιακά και να μας επιτρέπουν να κάνουμε μια βόλτα σε αυτά απ’ την άνεση

του καναπέ μας. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ψηφιακό ταξίδι με τρένο στα ομορφότερα μέρη του κόσμου.

Αυτά τα εικονικά ταξίδια με τρένο επιτρέπουν στους θεατές να ξεφύγουν έστω και λίγο απ’ την καθημερινότητα της καραντίνας και να ανακαλύψουν νέα μέρη που ίσως θα τους πάρει πολύ καιρό να επισκεφτούν πραγματικά.

Εικονικά ταξίδια με τρένο στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου!

The Flåm Railway, Νορβηγία

Θεωρείται μια απ’ τις ομορφότερες διαδρομές με τρένο στον κόσμο, καθώς περνάει απ’ το τέλος του Aurlandsfjord, τον παραπόταμο του Sognefjord, μέχρι και τα ψηλά βουνά του σταθμού Myrdal. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα περάσεις ακόμη από καταρράκτες, βαθιές χαράδρες, χιονισμένα βουνά και αγροκτήματα μεγάλου υψομέτρου.

Nordland Line, Νορβηγία

Μένουμε στην όμορφη Νορβηγία και αυτή τη φορά ακολουθούμε τη διαδρομή του Nordland Line, που ξεκινάει απ’ το Trondheim Fjordκαι κατευθύνεται όλο και πιο βόρεια. Το τρένο τελικά θα περάσει απ’ τον Αρκτικό Κύκλο και θα καταλήξει στο Fauske.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εικονικά ταξίδια με τρένο στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα